Ζήτω η τρέλα….ΡΕ.

wpid-wp-1452716729491.jpeg

Με αποφάσεις του κεντρώου Κούλη Μητσοτάκη που δεν θέλει τώρα νταραβέρια με «ακροδεξιούς επισκέπτες» προτείνονται ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του και ορίζονται οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.
Ειδικότερα, για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).
Σε ό,τι αφορά τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, ορίζονται με απόφαση του κ. Μητσοτάκη:
Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός.
Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.
Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ακόμη με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Οι Βοριδης και Μπουμπουκος πιθανόν ορίζονται υπεύθυνοι  υπονόμων και αποχετεύσεων  του κόμματος.

Πάντως δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο διότι είναι σε ένα μη οικογενειοκρατικό κόμμα αφού ΜΟΝΟ ο μπαμπάς είναι επίτιμος πρόεδρος, και ΜΟΝΟ ο υιός πρόεδρος…. Η αδελφή ακόμη …δεν πήρε την αντιπροεδρία, αλλά ας μην βιαζόμαστε.

Νεώτερες πληροφορίες  αναφέρουν ότι  πιθανός  Αντιπρόεδρος της Νέας  Μητσοτακοκρατίας  αναλαμβάνει ο Κωστής Χατζηδάκης, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια από το βρωμόξυλο που είχε φάει.

Ο Κουλης κατέληξε τελικά στον ορισμό δύο αντιπροέδρων και η επιλογή του ξυλοδαρμένου Μητσοτακικού βαστάζου  έγινε βασιζόμενη σε κριτήρια όπως η μετριοπάθειά του, οι πολιτικές του προτάσεις και το ευρωπαϊκό προφίλ που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος ισως να είναι ο Μπουμπουκος – Άδωνις – Γεωργιάδης γιατί απείλησε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι, όπως είχε κάνει και του Καρατζαφέρη, και μάλλον το κόλπο ξανάπιασε.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/01/blog-post_43.html



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">