Ποιος φοβάται τον Πατούλη;

wpid-wp-1452706795274.jpeg

Η βασιλική φωτογραφία – ευχετήρια κάρτα στα social media!

Η life style φωτογράφιση με όλα τα επίχρυσα, τάχα χρυσά, κανονικά χρυσά σε τοίχους, έπιπλα, ρούχα που έκανε ακόμα και το Ριχάρδο να θέλει να αγοράσει πια σε τιμή διαμερίσματος στον Παράδεισο Αμαρουσίου και όχι απλά κοσμήματος και φυσικά χρυσού. Ένας βιολιστής να παίζει ενώ η κυρία Παχουλή ποζάρει! Ένα στρωμένο με πορσελάνες και κρύσταλλα τραπέζι.  Τουαλέτες, εξτένσιον, βαρύ μακιγιάζ. Η οικογένεια Πατούλη άνοιξε ορθάνοικτα πόρτες και παράθυρα και άφησε το κακό να μπει, η μάλλον τον παρακάλεσε να περάσει κιόλας!

Η κακή αισθητική της επίδειξης, του φορτώματος, του φτηνού εντυπωσιασμού, του μεγαλομανίας για τη μικρογραφία του μπουντουάρ της Μαρίας Αντουανέτας, στα σύνορα με το Πάτημα Χαλανδρίου, έδωσαν λαβή για σχόλια, αστεία, χιούμορ, πλάκα και καζούρα!

Οι δηλώσεις δε πως η κυρία Πατούλη, δεν έχει πρόβλημα που την αποκαλούν Μπάρμπι αλλά και πως ο κύριος Δήμαρχος, είναι ο «τύπος άνδρα Τζορτζ Κλούνεϊ», έκαναν το γύρο του μεγάλου χωριού του διαδικτύου προκαλώντας γέλια που αφήναν το lol πίσω και υιοθετούσαν το «κλαίω»!

Ανόσιοι, βέβηλοι, καθόλου πολιτικώς ορθοί, αιωνία λυκειόπαιδα σε σκασιαρχείο οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν ένα απολαυστικό βίντεο, που κατέληγε στην κρεβατοκάμαρα του ζεύγους που σατιρίζοντας Πατούλη. Ο κύριος Δήμαρχος θίχτηκε και όπως δικαιούται στο δημοκρατικό καθεστώς κατέφυγε στην δικαιοσύνη. Θεώρησε πως βάλλεται από κέντρα εξουσίας, αν και ανήκει σε ένα τέτοιο ακριβώς μιας και είναι άρχοντας ενός απ τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας. «Γνωρίζω ότι έχω γίνει ενοχλητικός σε πολλούς» σημείωσε και «ιδίως σε όσους ενοχλούνται με τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες ανθρώπων αυτοδημιούργητων, όπως είμαι εγώ. Γνωρίζω καλά πως υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιθυμούν να διαθέτει η Αυτοδιοίκηση ισχυρή φωνή και παρουσία στις κέντρα λήψης των αποφάσεων, που αφορούν στο μέλλον της Πατρίδας μας».

Όπου; Κάθισαν τα κέντρα και είπαν και στον Κανάκη να στοχοποίησει τον κύριο Πατούλη διότι είναι πρωταγωνιστής σε πολιτικό θρίλερ σαν αυτό του Κλούνεϊ, το «Αι Ειδοί του Μαρτίου», μιας και το φέρε η κουβέντα, για να χει και Ιούλιο Καίσαρα και άλλο μεγαλείο μέσα… 

Και μιλώντας για τον Ρωμαίο στρατηλάτη και πολιτικό ας θυμηθούμε πως τότε, στα θεμέλια της δημοκρατίας, στάθηκε στα δικαστήρια της αιωνίας πόλης και δήλωσε σύμφωνα με τον Πλούταρχο πως « τὸν Καίσαρος ἔδει γάμον οὐ πράξεως αἰσχρᾶς μόνον, ἀλλὰ καὶ φήμης καθαρών εἶναι». Η φράση έγινε «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια μόνο, αλλά και να φαίνεται», ορίζοντας πως τα δημόσια πρόσωπα που διαχειρίζονται την εξουσία η οποία βαραίνει στις μοίρες των πολιτών, πρέπει να είναι υπεράνω πάσης υποψίας, με ζωή ανεπίληπτη, που να είναι και να φαίνεται και να μη δίνει καμία αφορμή στον κακόπιστο, στον καχύποπτο, στον αντίπαλο, στον επαγγελματία της σάτιρας και της κωμωδίας, λοιπόν.

Αξιοσημείωτη είναι η φράση του κυρίου Πατούλη που θεώρει εαυτόν αυτοδημιούργητο και εκπρόσωπο όλων των αυτοδημιούργητων της χώρας πως «ήταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη, «η πρωτοβουλία» του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο «δημιουργικό χρόνο» για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, «σατιρικής δράσης του» με θέματα της επικαιρότητας». Όπου; Είναι ενοχοποιητικά τα νυκτερινά κέντρα αλλά και τα beach bar. Γιατί; Δεν είναι καθωσπρέπει άμα έχουνε χρυσές καρέκλες;

http://kourdistoportocali.com/read-this/109501/



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">