Το Netflix, ο Νίκος Παππάς και οι εγχώριος μηντιακοβουκολικός κατιμάς

wpid-wp-1452707927092.jpeg

Η χώρα των πλουμιστών ταγαριών, των Παπούα-με το συμπάθιο για τους γλυκύτατους ιθαγενείς-, η Κολομβία των Βαλκανίων διαθέτει μεταξύ άλλων, έναν υπουργό που είναι έτοιμος να μοιράσει- λέει- 5 τηλεοπτικές άδειες σε μια χούφτα ξεπερασμένους από την εποχή τους καναλάρχες, οι οποίοι με την βοήθεια νεάντερταλ αγράμματων δημοσιογράφων που στελεχώνουν τα κανάλια τους και της διαφημιστικής αγοράς που έχει ξεμείνει στην εποχή των 80’s, απευθύνονται πλέον στο πιο αδιάφορο παρακμιακό κοινό.

Από το “πεθαμένο” κοινό των ιδιωτικών καναλιών την μεγαλύτερη “αγοραστική δύναμη” έχουν οι ταλαίπωροι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να δουν άλλα κανάλια και τρώνε στην μάπα τον δημοσιογραφικό κατιμά και το τηλεοπτικό πρόγραμμα που τους σερβίρουν οι ντόπιοι βουκολοκαναλάρχες της συμφοράς.

Ποιος νέος άνθρωπος πάνω από 18 χρόνων παρακαλουθεί τα εγχώρια ιδιωτικά κανάλια και τους τραχανοπλαγιάδες παρακμιακούς ταγαροδημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν κουρνιάσει στην ΕΡΤ και μεταδίδουν την γραμμή της Βόρειας Κορέας περιοχής πλατείας Κουμουνδούρου;

Η νέα ψηφιακή γενιά έχει άπειρες επιλογές ψυχαγωγίας: Από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV-o οποίος εμπλουτίζει την ήδη πλούσια συλλογή του με το νέο κανάλι ΟΤΕ HISTORY-έως το περίφημο NETFLIX με serial όπως το NARCOS που τα σπάνε.

Ποιος λοιπόν νέος και σοβαρός άνθρωπος θα καθήσει να παρακολουθήσει τα εγχώρια τηλεσκουπίδια; Κανείς που να διαθέτει αγοραστική δύναμη.

Οσοι επιχειρηματίες λοιπόν πιάνονται κορόιδα και πετάνε τα λεφτά τους για να διαφημστούν στα ιδιωτικά κανάλια έχουν επιλέξει τον πιο ασφαλή τρόπο να καταστραφούν. Ασε που οι μαιμού τηλεθεάσεις είναι στην ημερησία διάταξη, όπως επίσης και τα νταλαβέρια των εμπορικών τμημάτων.

Ο Νίκος Παππάς  δήλωσε ότι θα μοιράσει μόνο 5 άδειες. Η απάντηση των εκατομμυρίων νέων ανθρώπων εκεί έξω είναι να μην την γράψω καλύτερα και φάμε πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Ποιος δίνει δεκάρα αν ένας υπουργός που νταλαβερίζεται με τον μηντιακό υπόκοσμο θα μοιράσει 5, 10, ή 20 άδειες της πλάκας (την στιγμή που υπάρχει πλέον η επιλογή χιλιάδων ψηφιακών καναλιών και ταινιών) σε καναλάρχες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκβιάζουν τις τράπεζες να τους δίνουν θαλασσοδάνεια για να χτίζουν βίλες και να σπιτώνουν τις βίζιτες για τα γεράματα.

Αυτή είναι η παρακμιακή Κολομβία των Βαλκανίων με την οποία γελάει όλος ο πλανήτης. Ακόμη και το αιμοσταγές κράτος του ISIS είναι πιο σοβαρό από την Κολομβία των Βαλκανίων-εδώ όπου σούργελα μηντιάρχες και πολιτικοί ανταγωνίζονται στην πίστα της ξεφτίλας και της αρπαχτής.

(Ο λόγος που δεν κάνουν βομβιστικές επιθέσεις οι ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές στην Ελλάδα είναι γιατί δεν μάς θεωρούν σοβαρό κράτος.)

Αντε γεια…

http://kourdistoportocali.com/read-this/netflix-o-nikos-pappas-ke-egchorios-mintiakovoukolikos-katimas/



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">