Τώρα ανακαλύψατε τι σημαίνει… Σαμαράς;

wpid-wp-1460307751176.jpeg

Διέλυσε και ξεπούλησε μια χώρα στην ψύχρα εξαργυρώνοντας την υλικο – ηθική στήριξη που αφειδώς του παρεσχέθη από τα εσω-εξωτερικα παράκεντρα τότε που δημιούργησε την ΠΟΛΑΝ για να παραμείνει στα πολιτικά πράγματα, μη ιδρώνοντας ούτε το ..αυτί του. Χαρακτήρα θα κρατούσε;  Ο εκ πεποιθήσεως κρυφο-ακροδεξιος είναι από τους ποιο αδίστακτους πολιτικούς, χωρίς φραγμούς και όρια.

Νέα πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ. Εκτός από τη σύζυγο του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου και την οικογένειά της , στη λίστα είναι και τα δύο πρώτα ξαδέρφια του. Χθες, δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» υποστήριξε ότι τα ονόματα του πεθερού του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννη Παγίδα και της νύφης του, Ευτυχίας Παγίδα βρίσκονται επίσης στη λίστα

Με επιστολή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο κ. Γιάννης Παγίδας, πεθερός του Αλέξανδρου Σαμαρά, του αδερφού δηλαδή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο κ. Παγίδας παραδέχεται ότι το όνομα του ιδίου, της κόρης του (συζύγου Αλέξανδρου Σαμαρά) και δύο ακόμα συγγενικών του προσώπων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

image