Tράβα στην Συρία, Αγιότατε για να σταματήσεις τον πόλεμο

wpid-wp-1460789783255.jpeg

ΕΜΕΙΣ, αν ήμασταν στη θέση του Πάπα που με την καλοσύνη, τη γλυκύτητα που εκπέμπει και την αγιοσύνη που εκφράζει, με αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή να είναι ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ και ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ άνθρωπος στον κόσμο, στην πραγματικότητα είναι ένας Μικρός Θεός, γιατί κάπως έτσι, σαν τον σημερινό Πάπα θα είναι και ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ μας, θα μαζεύαμε ΟΛΟΥΣ τους ηγέτες ΟΛΩΝ των Εκκλησιών και των Δογμάτων με πρώτους και καλλίτερους τους Θρησκευτικούς ηγέτες των Μουσουλμάνων και θα πηγαίναμε να καθίσουμε μέσα στη μέση του πολέμου στην Συρία! Από εκεί που «περνάνε» και οι βόμβες των Σύρων και οι βόμβες των αντιπάλων τους, Τζιχαντιστών και μη.

ΚΑΙ τότε θα βλέπαμε ποιος ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ θα τολμούσε να εκτελέσει την εντολή του αξιωματικού του και να ρίξει τη βόμβα ή τον πύραυλό του, που θα περάσει δίπλα ή πάνω από τον Πάπα και όλους τους άλλους Εκκλησιαστικούς ηγέτες.

ΕΙΜΑΣΤΕ σίγουροι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ φαντάρος, δεν θα τολμούσε να πατήσει το κουμπί, όταν θα έβλεπε, ότι μπροστά του βρίσκεται ο Πάπας, ο Θεός του, στη γη, τριγυρισμένος από όλους τους Θρησκευτικούς ηγέτες του πλανήτη.

ΑΚΟΜΑ και οι σκληροτράχηλοι Τζιχαντιστές, θα γονάτιζαν και θα έκαναν τα σημεία της πίστεώς τους, μπροστά σε μια τέτοια σκηνή…

ΑΦΟΥ οι πολιτικοί μας, όλων των χωρών του κόσμου, δεξιοί και αριστεροί δημιουργούν τους πολέμους, για να παραμένουν στις εξουσίες των χωρών τους και να πλουτίζουν από το εμπόριο όπλων, κάποιος πρέπει επιτέλους να αναλάβει το έργο της σωτηρίας της ανθρωπότητας και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ΠΑΠΑ…

ΠΡΟΧΩΡΑ Αγιότατε! Η τύχη της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια σου…

ΤΟ χειρότερο που μπορείς να πάθεις, θα είναι να έχεις την ΤΥΧΗ του Χριστού. Υπάρχει τίποτε καλλίτερο;

image

http://www.kontranews.gr/