Μακάβριο μήνυμα σε εκδότες και μηντιάρχες με το ίδιο μοντέλο!

wpid-wp-1465497152422.jpeg

Ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο οδηγός που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας δείχνουν ότι η Πόρσε κινείται κανονικά στην αριστερή λωρίδα και ξαφνικά για άγνωστους λόγους σταματάει. Και όχι μόνο αυτό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Παναγιώτης Μαυρίκος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο οδηγός ήταν απανθρακωμένος σε τέτοιο βαθμό που αρχικά ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρισθεί. Ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου έχει προκαλέσει πανικό στους κατόχους του ίδιου δημοφιλούς μοντέλου-Porsche Cayenne -ειδικά δε σε εκδότες και μηντιάρχες που κυκλοφορούν με τον συγκεκριμένο τύπου αυτοκινήτου.

Πρόκειται για ένα μακάβριο μεταφυσικό μήνυμα ότι πρέπει να προσέχουν το αυτοκίνητό τους και να το πηγαίνουν τακτικά για service- το δίχως άλλο…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” στις έρευνες μέτεχει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατο του εκδότη στην Αττική Οδό ως τροχαίο δυστύχημα, αλλά ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Επιπλέον στις έρευνες λαμβάνουν μέρος και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Απαντήσεις περιμένουν από την ενδελεχή έρευνα που θα γίνει στο αυτοκίνητο ώστε να διαπιστωθεί αν είχε προηγηθεί δολιοφθορά, αν δηλαδή κάποιος είχε παρέμβει στα μηχανικά συστήματα του αυτοκινήτου με δόλιο σκοπό ή αν το δυστύχημα προκλήθηκε έπειτα από πιθαή μηχανική βλάβη.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ανασύνθεση των τελευταίων λεπτών του εκδότη, με βάση εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης της Αττικής Οδού, φαίνεται ότι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του αφού η Porsche Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε δευτερόλεπτα.

image

Τον Δεκέμβριο του 2014 ένα smart είχε ανατιναχθεί στην Αττική Οδό. Αρχικά η έκρηξη παρέμεινε μυστήριο ώσπου βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικού μηχανισμού πάνω στα ρούχα του οδηγού και στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Το Χημείο και τα εγκληματολογικά εργαστήρια βρήκαν και μέρη συνδεσμολογίας της βόμβας και του ρολογιού πυροδότησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η βόμβα από λάθος εξερράγη όταν το όχημα ήταν εν κινήσει, αφού η ωρολογιακή ανατίναξη ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 το πρωί κι εκείνος πήρε εκτάκτως νωρίτερα το αυτοκίνητο για να πάει στο αεροδρόμιο τη φίλη του.

image

image

http://kourdistoportocali.com