H φοβισμένη Μέρκελ και ο ανύπαρκτος Τσίπρας εκτοξεύουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

wpid-wp-1471186655746.jpeg

Η απόφαση να εγκατασταθούν 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη προκαλεί ήδη σεισμό στο νησί. Μάλιστα το γεγονός ότι η προσπάθεια έγινε στα μουλωχτά και το θέμα διέρρευσε από σπόντα κάνει ακόμη πιο προκλητικές τις μεθοδεύσεις της εγχώριας κυβέρνησης η οποία δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Οι κυβερνώντες τα έχουν χαμένα και παρότι υποδύονται τους αποφασιστικούς αρκεί μια μικρή λεπτομέρεια για να πιάσει φωτιά ο αχυρώνας. Την ίδια στιγμή το νέο κύμα προσφύγων που κατακλύζει τα νησιά οδηγεί χιλιάδες ψηφοφόρους στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ιστορικά ολέθριος για την χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Παρέλαβε ένα διεφθαρμένο κράτος από τους προηγούμενους μαφιόζους κυβερνώντες και έρχεται να το αποτελειώσει ή μάλλον να το παραδώσει στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Οπως όλα δείχνουν την παραμονή του ανερμάτιστου ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα την πληρώσουμε με αίμα.

Η τρομαγμένη Μέρκελ εξαιτίας της αδυναμίας της να διαχειριστεί και το προσφυγικό (μετά την οικονομική κρίση) και ο ανύπαρκτος Τσίπρας μετατρέπουν την Ελλάδα των σφραγισμένων συνόρων σε απέρνατο hot spot δίνοντας την ευκαιρία στην Χρυσή Αυγή να απογειώσει τα ποσοστά της στα πρότυπα του AFD και του NPD.