ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT! «Κλέψατε το μέλλον μας – Μην μας αφήνετε έτσι!»

wpid-wp-1466872488378.png

Φουντώνει το κίνημα κατά του Brexit στη Βρετανία.

Διαδήλωση κατά του Brexit πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, κοντά στο Μπιγκ Μπεν, από νέους και νέες από το Λονδίνο, οι οποίοι δεν συμφωνούν με το Brexit.

Περίπου 300 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Λονδίνου και ζητούν την ακύρωση του δημοψηφίσματος

«Κλέψατε το μέλλον μας», «Μην μας αφήνετε έτσι», «Δεν είμαστε Βρετανοί, είμαστε Ευρωπαίοι», «Προστατεύστε τις προοπτικές της γενιάς μας», είναι μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονται στα πανό και στα πλακάτ.
Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του YouGov poll για το πώς ψήφισαν οι Βρετανοί ανά ηλικία, η νεότερη γενιά επέλεξε το Bremain, ενώ οι μεγαλύτεροι το Brexit. Πράγματι, οι ηλικίες 18-24 ψήφισαν την παραμονή στην ΕΕ σε ποσοστό 75% και οι ηλικίες 25-49 επέλεξαν επίσης Bremain κατά 56%.

Στο μεταξύ πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές έχει συγκεντρώσει μία ηλεκτρονική αίτηση, η οποία απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και ζητά να διοργανωθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα. Ακόμη στις 28 Ιουνίου, οι υποστηρικτές της παραμονής στην ΕΕ θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

image

http://www.crashonline.gr