Το χρεοκοπημένο ΚΕΕΛΠΝΟ και η Attica Bank (έχουν μπει Εισαγγελείς) εξακολουθούν να μοιράζουν “βιβλία” στα ΜΜΕ και το πρώτο τρίμηνο του 2016

wpid-wp-1465825211680.png

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από το μέγεθος και την υποκρισία της κυβερνητικής ξεφτίλας και το αδιανόητο παπατζιλίκι που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο τους διεφθαρμένους κρατικούς οργανισμούς και τα ΜΜΕ.

To χρεοκοπημένο ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο έχει μπει ήδη Εισαγγελέας εξακολουθεί να μοιράζει λεφτά-“30 βιβλία” ακόμη και το πρώτο τρίμηνο του 2016(!) την ώρα που Παππάς-Κρέτσος και Καμμένος υποτίθεται ότι ανοίγουν Μητρώο on line ΜΜΕ και επιχειρούν δήθεν να βάλουν τάξη στο χάος. Ποιος ενέκρινε αυτά τα ποσά;

Ο ράπερ ο Κουρουμπλής (πάντα ΠΑΣΟΚ), ο εξυγιαντής;

image

image

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει το φιλοκυβενρητικό thefaq.gr και προέρχεται από την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

image

Aνάμεσα στα ΜΜΕ της  πολύ ενδιαφέρουσας και αποκαλυπτικής λίστας εμφανίζεται και το Τσαντίρι του Λαζόπουλου με 250.000 ευρώ.

Ιδού αναλυτικά τα ΜΜΕ και τα ποσά

image

Δεν είναι μόνο το KEEΛΠΝΟ που εξακολουθεί να μοιράζει “βιβλία” αλλά και η περίφημη Attica Bank που βγήκε με νέα καμπάνια σε συγκεκριμένα ΜΜΕ. Κι όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στάθη στο Capital.gr μια -μη συστημική- τράπεζα και μια ΔΕΚΟ αναμένεται να κληθούν σύντομα από τον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη για την υπόθεση των αποκαλούμενων εκβιασμών δημοσιογράφων, με κεντρικό πρόσωπο τον εκδότη της Ακρόπολης Παν. Μαυρίκο.

image

Οι ανακριτικές αναφορές (του προηγούμενου δικαστικού λειτουργού που χειρίστηκε την υπόθεση πριν αναβαθμιστεί με την ανάθεσή της σε ανακριτή διαφθοράς) μιλούν για “εξαιρετικά υψηλά διαφημιστικά κονδύλια” που διατέθηκαν την περίοδο 2013-2015 “κατ’ αποκλειστικότητα στην εκδοτική εταιρία του Παναγιώτη Μαυρίκου”.

image

Και ισχυρίζεται ο ανακριτής πως οι ενέργειες των δυο αυτών νομικών προσώπων έγιναν “για να ωφελήσουν τον Παναγιώτη Μαυρίκο και προφανώς τον εαυτό τους”.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να προέκυψαν από την έρευνα του ανακριτή και φέρονται να αναφέρονται στο διαβιβαστικό του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΚΟ “δολίως” έσπασε σε μικρότερα ποσά τη διαφημιστική δαπάνη για να είναι εφικτή η απευθείας έγκριση από τον ίδιο.

Ο νόμος προβλέπει την έγκριση πληρωμών άνω των 150.000 ευρώ από το Δ.Σ. της ΔΕΚΟ.

image

Επικεφαλής της ΔΕΚΟ ενέκρινε μόνος του το ποσό των 149.500 ευρώ ως πληρωμή για διαφημιστικές υπηρεσίες της εταιρίας Μαυρίκου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την επίμαχη περίοδο μόνο από τη ΔΕΚΟ διατέθηκαν περί τις 500.000 ευρώ προς την εκδοτική επιχείρηση. 

image

http://kourdistoportocali.com