ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ: «ΔΕΝ ΕΔΕΙΡΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ»

wpid-wp-1470238618763.jpeg

Σκληρή επίθεση στους δημοσιογράφους και την εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου, κάνει ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, διά του πληρεξουσίου δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρου, προαναγγέλλοντας ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή.

Σε δελτίο τύπου ο συνήγορός του κ. Καπερνάρος κάνει λόγο «κατασκευασμένο, μεθοδευμένο, κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο» δημοσίευμα το οποίο είναι μάλιστα «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα του».

Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

«Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή».

Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28), είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου.

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος.

Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».


Πηγή