Ο απόλυτος ξεπεσμός και η ξεφτίλα του σάπιου πολιτικού συστήματος

wpid-wp-1474310524053.jpeg

«Πού θα τα βρείτε τα λεφτά για να πραγματοποιήσετε αυτά που εξαγγέλνετε» ρωτούσαν οι μαλάκες της ΝΔ τους απατεώνες συριζαίους όσο ήταν στην αντιπολίτευση. «Παρακαλώ, να γίνετε συγκεκριμένοι, με ποια μαγικά θα βρείτε πόρους για να δώσετε τις παροχές στις οποίες δεσμεύεστε» ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν τους πεφωτισμένους οικονομολόγους του σύριζα οι κυβερνητικοί της ΝΔ.

«Κυβερνητικό πρόγραμμα» είχε παρουσιάσει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2104 ο Αλέξης Τσίπρας κι όταν μετά από τέσσερις μήνες έγινε πρωθυπουργός το έγραψε στις κάλτσες του. Τίποτα, κι όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απ” όσα είχε πει δεν έκανε. Όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ τα ξέχασε.

«Κυβερνητικό πρόγραμμα» εξήγγειλε στη ΔΕΘ και ο Μητσοτάκης. Θα μειώσω τον ΕΝΦΙΑ, το ΦΠΑ. Θα κόψω αυτό, θα δώσω εκείνο. Ποιο ήταν το σχόλιο του σύριζα; Έλα! Μία είναι η κασέτα στην πολιτική που την παίζουν όοοολα τα κόμματα.

Ο μεν Τσίπρας είπε ότι Δεν γίνονται αυτά που υπόσχεται ο Μητσοτάκης, ο δε Φλαμπουράρης με τη χαρτοπαικτική φάτσα έβγαλε την ατάκα του αιώνα: «Από πού θα βρει τα λεφτά ο Μητσοτάκης για να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του;».

Είναι ξεφτύλα. Είναι καραξεφτύλα να θέλει να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης με παροχές από το βήμα της ΔΕΘ. Καραξεφτυλίζει τον κοσμάκη ο πρόεδρος της ΝΔ, όλους αυτούς που τους καλεί να τον εκλέξουν πρωθυπουργό.

Συμπέρασμα. Το έργο είναι στημένο. Και φυλακή για τα στημένα ματς είχαν καταλήξει ο φουκαράς ο Μπέος και ο μακαρίτης Μάκης Ψωμιάδης.


Πηγή