ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ .. Δεν πληρώνουν την πρώτη δόση οι καναλάρχες.Τα πέτσινα οικόπεδα τινάζουν στον αέρα τον διαγωνισμό!

wpid-wp-1473939915475.jpeg

Tεράστιο θέμα με τα μουσαντένια οικόπεδα που βρίσκονται στα Επτάνησα και τα οποία παρότι δεν του ανήκουν χρησιμοποίησε σαν περιουσιακό στοιχείο ένας από τους 4 επιχειρηματίες για να πάρει άδεια.

Η αποκάλυψη για τα οικόπεδα είναι το ιδανικό άλλοθι για τους υπόλοιπους 3 να μην πληρώσουν την πρώτη δόση μια και αποδεικνύεται ότι ένας της παρέας δεν διαθέτει τα μετρητά.

Δεν είναι κορόιδα ο Μαρινάκης και ο Κυριακού για παράδειγμα να σκάσουν με το καλημέρα κοντά στα 23.000.000 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης. Κι αυτό που από την στιγμή μάλιστα που αποδεικνύεται ότι ένας τουλάχιστο από τους 4 τζόγαρε στον αέρα.

Στο μεταξύ σάλος έχει προηγηθεί από τον τρόπο που ο υπουργός Σπίρτζης αποδόμησε εντελώς τον Βασικό Μέτοχο των Καραμανλή-Πάκη και επέτρεψε σε εργολάβους να είναι και καναλάρχες.

Στο μεταξύ έχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα για το ποιος είναι ο γενναιόδωρος φίλος του επιχειρηματία-επίδοξου καναλάρχη που χαρίζει τα οικόπεδα αξία 100.000.000 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για οικόπεδα ή καλλιεργούμενες εκτάσεις. Και σε πιο από τα Επτάνησα βρίσκονται;

Πάντως κανείς από τους 4 δεν είναι κορόιδο να πληρώσει την πρώτη δόση από την στιγμή που υπάρχει εμπλοκή με τα μουσαντένια οικόπεδα. Να δείτε που στο τέλος η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να δώσει τις άδειες τζάμπα!

Από την αρχική ρύθμιση του βασικού μετόχου που είχε φέρει η κυβέρνηση Καραμανλή και είχε ανατρέψει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, είχαν μείνει δύο άρθρα, το 31 και το 32, τα οποία προέβλεπαν τις ασυμβίβαστες ιδιότητες του εργολάβου και του ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις καταργήθηκαν οι διατάξεις του νόμου 3669 του 2008.

Έτσι, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την οικογένεια Καλογρίτσα, η οποία θα μπορεί να συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια και τεχνικών εταιρειών που παίρνουν δημόσιες συμβάσεις αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού που έχει δρομολογήσει να αποκτήσει!

Τι προέβλεπαν οι διατάξεις του νόμου 3669/2008 που κατήργησε η κυβέρνηση ΠΡΙΝ τον διαγωνισμό:


Πηγή