Αυτή είναι η Ελλάδα ρε βλαμμένοι-αυτοί είμαστε

wpid-wp-1474298468289.jpeg

Οποία υποκρισία: Για μια τηλεοπτική άδεια Δημήτρης Κοντομηνάς και Δημοσθένης Βαρδινογιάννης διώχνουν τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη το “έγκλημα” των οποίων ακόμη εμείς οι ανόητοι δεν έχουμε αντιληφθεί.

Στην ιστορία της δημοσιογραφίας υπάρχουν άπειρα παραδείγματα μη συμβατικής δράσης δημοσιογράφων για να βγάλουν το ρεπορτάζ με ακραία παραδείγματα όπως εκείνο των Τούρκων που ύψωσαν την σημαία στα Ιμια.

Να δεχθούμε ότι ο Νίκος Παππάς ήταν κουρασμένος και σαν άνθρωπος χρειάζεται τις ανάσες του, ειδικά όταν δίνει τη μάχη της ζωής του με την εγχώρια διαπλοκή όπως διηγούνται αποσβολωμένες οι θαυμάστριές του.

Δεν του φταίνε όμως οι ανυπεράσπιστοι δημοσιογράφοι των 1000 ευρώ.

Σιγά τα αυγά εάν ο Δημάδης και ο Σουλτογιάννης υποδύθηκαν ότι ήταν ο Γιώργος Χριστοφορίδης από το ΧΩΝΙ που συνοδεύει τον πρωθυπουργό.

Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι.

Να πληρώσουν τα 20 ευρώ από την τσέπη τους και να τελειώσει εκεί το πανηγύρι-περί αυτού πρόκειται.

Ο μαλάκας και βλαμμένος χρεοκοπημένος λαός εκλέγει βλαμμένους πολιτικούς και παρακολουθεί βλαμμένους δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται για μηντιάρχες που ανοίγουν κανάλια και εφημερίδες για να πηδήξουν καμμιά τηλεπερσόνα ή κάνα τεκνό- εάν πρόκειται για πιο μερακλήδες.

Αυτή είναι η Ελλάδα ρε βλαμμένοι-αυτοί είμαστε. Γι΄αυτό και χρεοκοπήσαμε.

Αντε γεια…