Στην πυρά οι Απατεώνες!

wpid-wp-1474047757570.jpeg

Στα έγκατα της κολάσεως ετοιμάζονται να στείλουν οι καναλάρχες (παλαιοί και ένας εκ των νέων), τα θρασίμια που κυβερνούν και έχουν βάλει σκοπό να αποτελειώσουν τη χώρα.

Εχοντας αποκαλυφθεί πλήρως το διαστροφικό σχέδιο των Παππά-Κρέτσου-Σπίρντζη, για τον έλεγχο των ΜΜΕ και της ενημέρωσης, μέσω του τζογαδόρικου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, οι καναλάρχες που προσποιήθηκαν ότι πήραν μέρος στο Big Brother της ΓΓΕ, ετοιμάζονται τώρα να περάσουν στην αντεπίθεση. Η τελική αναμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο παρασκήνιο πραγματοποιούνται κατ’ιδίαν συναντήσεις των επιχειρηματιών για να συντονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της στρατηγικής τους. Παρά την διάψευση, όντως πραγματοποιήθηκαν επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Σταύρος Ψυχάρης μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είδε σήμερα τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, με τον οποίο συζήτησαν επίσης το θέμα του Mega και της ταινιοθήκης του. Oμως για το μεγάλο κανάλι, την τελευταία λέξη για την τύχη του, θα τον έχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μετά και την αποκάλυψη του σχεδίου του Νίκου Παππα να το κλείσει, δίνοντας εντολή οικονομικής ασφυξίας στις τράπεζες και με την βοήθεια του Φώτη Μπόμπολα ώστε να φανεί ότι το Μega το κλείνουν οι ιδιοκτήτες του.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη σκέφτεται ακόμα και να κινηθεί νομικά για την εξαπάτηση, τον διασυρμό και το αλισβερίσι του ενός εκ των μετόχων με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της επιχείρησης και των εκατοντάδων εργαζομένων του Mega. Για την ώρα όμως προέχει η εκκαθάριση του κόπρου των αδειών. Για τον σκοπό αυτό οι επιχειρηματίες έχουν δώσει εντολές στα δημοσιογραφικά τους επιτελεία να βγάλουν στη φόρα, όλα τα άπλυτα του άθλιου διαγωνισμού και των Παππά-Κρέτσου-Σπίρντζη που έδωσαν με περισσή ευκολία άδεια στον κουμπάρο τους Χρήστο Καλογρίτσα έναντι εκτάσης με βοσκοτόπια!

Ηδη απο το πρωί ο διευθυντής ενημέρωσης του Star Channel, Kωστής Τσιακανίκας προαναγγέλει συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού!

Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε σε απευθείας μετάδοση την κατάρρευση των απατεώνων!


Πηγή