Kάνουν παιγνίδι για να πάρει άδεια ο Αlpha που δείχνει τον Τσίπρα χοντρό και με έρπη!!

wpid-wp-1473075732857.jpeg

Πραξικόπημα σε βάρος ενός από τους 4 που πήραν άδεια ετοιμάζει η κυβέρνηση με σκοπό να εξασφαλίσει άδεια για τον Κοντομηνά ο οποίος έχει βγει στα κάγκελα και ετοιμάζεται να τινάξει το συριζέικο σύμπαν στον αέρα.

(Με τους επιλαχόντες υπερθεματιστές θα προχωρήσει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τον έλεγχο των πόθεν έσχες των τεσσάρων που επικράτησαν στη δημοπρασία της προηγούμενης εβδομάδας ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς)

Το δελτίο ειδήσεων του Alpha ξερνάει φωτιά και λάβρα. Ασε που δείχνει τον Τσίπρα σε διόλου κολακευτικά πλάνα. Κάτι που κάνει και ο ΣΚΑΙ. Τα κανάλια αποδομούν πλέον προσωπικά τον ίδιο τον Τσίπρα. Παρουσιάζουν πλάνα που τον δείχνουν από πίσω και χοντρό με το γνωστό έρπη που είχε βγάλει στα χείλη.

Μάλιστα η αποδόμηση θα συμπεριλάβει πολύ σύντομα και την προσωπική του ζωή-όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τον Κώστα Καραμανλή και την Νατάσσα στην υπόθεση Βατοπέδι.

Ο Κοντομηνάς ειδικά είναι έξαλλος και αισθάνεται σφόδρα αδικημένος μια και δύο χρόνια τώρα στηρίζει με χίλια τον Τσίπρα με αιχμή του δόρατος τον Λαζόπουλο, η προπαγάνδα του οποίου στα λαικά στρώματα είναι πολύ διεισδυτική. Αίφνης ο Κοντομηνάς μένει ξεκρέμαστος παρότι το κανάλι του είναι πρώτο σε τηλεθέαση ενώ και ο ίδιος χρωστάει ακόμη 40.000.000 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς του RTL τα οποία πρέπει να πληρωθούν στο τέλος του 2017.

Εξαλλος πλέον με τον Τσίπρα βγάζει στο δελτίο του Alpha επικοινωνιολόγους και σεισμολόγους πάσης φύσεως που ξεσκίζουν τον Παππά και τον Τσίπρα για τον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Κοντομηνάς δεν περίμενε με τίποτε να είναι στην απέξω. Μάλιστα ακόμη κι όταν ο διαγωνισμός βρισκόταν σε εξέλιξη ο Παπαδρόσος διαβεβαίωνε τους συνομιλητές του ότι ο Alpha είχε την άδεια στο τσεπάκι.

Δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι ο δαιμόνιος Αλαφούζος θα έφτανε στο σημείο να εκπαιδεύσει τον Κώστα Κιμπουρόπουλο με την βοήθεια “ειδικού” στην θεωρία των παιγνίων-αυτός δεν ήταν ο Βαρουφάκης…


Πηγή