AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Ελληνες πλήρωσαν με χαρά τον ΕΝΦΙΑ!!!

wpid-wp-1475598627908.jpeg

Aπίστευτο! Ο μαζοχισμός του Ελληνα φορολογούμενου δεν έχει όρια. Ούτε καν στο Μέγαρο Μαξίμου μπορούν να πιστέψουν τους αριθμούς. Οι Ελληνες πλήρωσαν κιόλας ολόκληρο (εφάπαξ) το ποσό του ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα να υπάρχει υπέρβαση εσόδων τον Σεπτέμβριο, κατά 800 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πήγες του υπουργείου Οικονομικών, τα έσοδα τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου ανήλθαν στα 5,1 δισεκατομμύρια ευρώ, έναντι στόχου 4,3 δισεκ. ευρώ.

Αναφερόμενος στην υπέρβαση του στόχου των φορολογικών εσόδων, κατά 812 εκατ. ευρώ για τον Σεπτέμβριο και κατά 1.4 δισεκ. ευρώ για τους πρώτους εννέα μήνες του 2016, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι, όλοι αυτοί που από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προεξοφλούν την κατάρρευση των Δημοσίων Εσόδων και πανηγυρίζουν γι’ αυτό, τώρα διαψεύδονται. Η είδηση της υπέρβασης των φορολογικών εσόδων κατά 812 εκατομμύρια ευρώ από τον στόχο για τον Σεπτέμβριο και κατά 1,4 δισ. για το εννεάμηνο, είναι μια είδηση που διαψεύδει τις προσδοκίες τους». «Είναι μια είδηση που θα απογοητεύσει οικτρά όσους προσεύχονται καθημερινώς για τηνενεργοποίηση του ‘‘κόφτη’’ και επενδύουν τα ρέστα τους στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, ελλείψει στοιχειώδους, δικού τους, πολιτικού σχεδίου» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Τώρα θα πρέπει να αντλήσουν λάσπη και να κατασκευάσουν κινδυνολογία από αλλού. Θα πρέπει να τους ευχηθούμε έμπνευση και δημιουργικότητα στην διαχείριση των πολιτικών τους αδιεξόδων» δήλωσε δηκτικά.
Και δεν έχει άδικο. Ο Ελληνάρας δεν παίζεται. Από την μία πληρώνει με χαρά και από την άλλη καταψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Ενας σχιζοφρενής λαός…

Πηγή