ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΑΤΑΚΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΣΚΙΜΠΕ – Τι του είπε στα αποδυτήρια της Εθνικής

wpid-wp-1479109283845.jpeg

Το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Βοσνία και μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον Μίχαελ Σκίμπε και τους διεθνείς για την προσπάθειά τους.

Ο πρωθυπουργός, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του για το γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις, το οποίο έδωσε και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια είχε θερμό εναγκαλισμό με τον άσο του ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε μπροστά στον Μίχαελ Σκίμπε λέγοντάς του «Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή καλύτερος Γερμανός φίλος μου και φίλος της χώρας μας από εσένα», με τον Σκίμπε να του απαντά πως στη Γερμανία τον αγαπούν περισσότερο απ” όσο ο ίδιος νομίζει.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας στον Τσίπρα «Πρόεδρε δώσε τα χαιρετίσματά μου στον Ομπάμα και πες του να βοηθήσει μήπως μειωθεί το ελληνικό χρέος» με τον Ελληνα πρωθυπουργό να απαντά «Μην στενοχωριέσαι, μπορούμε και εμείς να βάλουμε γκολ στις καθυστερήσεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάθισε αρκετή ώρα στα αποδυτήρια ενώ στο ημίχρονο του αγώνα είχε μια μικρή συνομιλία με μέλη της ομάδας του 2004 σε σουίτα του γηπέδου. Εκεί βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι όλοι μαζί οι Τσιάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Νταμπίζας και ο Ντέμης Νικολαϊδης, με τον πρωθυπουργό να τους ζητά μια συνάντηση προκειμένου να του πουν τις απόψεις του για τα φλέγοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή