Ζήσε για το σήμερα. Τόλμησε, διεκδίκησε, κάνε λάθη. Αγάπησε.

wpid-wp-1479593700012.jpeg

Όλα είναι θέμα επιλογών…
Και επιλέγω για τον εαυτό μου να κάνω τις καλύτερες επιλογές και να είμαι μέσα στις πρώτες δικές σου που θα διαρκέσουν χωρίς τύψεις, πόνο, ενοχές! Όλα, για όλα!

Έρχεται ξαφνικά ένας άνθρωπος στη ζωή σου, σαν να εμφανίστηκε από το πουθενά και στα φέρνει όλα πάνω κάτω.Αισθάνεσαι να τον γνωρίζεις χρόνια. Τον νοιάζεσαι, τον πονάς, θες να τον κάνεις να αισθάνεται όμορφα και να χαμογελά. Πας να το δικαιολογήσεις… Το αποκαλείς κάρμα και ότι άλλο σκεφτείς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναλύσεις, παρά μόνο να αφεθείς και να το απολαύσεις.
Έρχονται στιγμές που εκεί που μοιάζουν όλα στάσιμα, ξαφνικά αλλάζουν. Και είσαι εσύ πρωταγωνιστής στο σκηνικό που ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Αυτές είναι και οι όμορφες εκπλήξεις της ζωής. Που όλα τα περιμένεις και όλα σου δίνεται η ευκαιρία να τα ζήσεις. Ναι, εκεί που δεν το περιμένεις! Φτάνει να το θες, φτάνει να έχεις τα μάτια σου ανοικτά και να είσαι έτοιμη για τις προκλήσεις. Γιατί μόνο έτσι πρέπει να παίρνεις τη ζωή: γεμάτη προκλήσεις που αξίζει να τις ζεις και να τις απολαμβάνεις μία προς μία…

Είναι άνθρωποι φίλε που έχουν άστρο, έχουν μια θετικότητα, έναν ενθουσιασμό, απόψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι αλλιώς. Τυχερός που τους γνώρισες, τυχερός που σου προσφέρουν την αμέριστη τους προσοχή. Κάνουν έρωτα, βλέπουν τα αστέρια, παρακολουθούν τις κινήσεις των ανθρώπων, ακούν τραγούδια που δεν έχεις ξανά ακούσει, διαβάζουν, ταξιδεύουν… Έχουν ανοικτό μυαλό.

Ζουν τη ζωή στο μέγιστο, δεν παίρνουν την κάθε μέρα ως δεδομένο. Κάνουν λάθη, υποκύπτουν στα πάθη τους και πάντα, πίσω από όλα υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά.

Όλα είναι θέμα επιλογών και στο τέλος της μέρας, είμαστε οι επιλογές μας… Αφήνουμε ένα κομμάτι μας σε κάθε άνθρωπο που θα μας συγκινήσει. Που θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τυπικά και τα στερεότυπα και θα βγάλει την τρέλα μας… Αυτήν που μοιράζεσαι μόνο με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους…

Ζήσε για το σήμερα. Για αυτά που αγαπάς. Που σε ιντριγκάρουν. Τόλμησε, διεκδίκησε, κάνε λάθη… Αγάπησε… Και μην αρκείσαι σε τίποτα λιγότερο από αυτά που σου αξίζουν!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή