Μετά από απαίτηση εκατομμυρίων τηλεθεατών το ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ξαναπροβάλλει την επιστολή-υπερπαραγωγή που κάθησαν και συνέγραψαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης

wpid-wp-1479814418328.jpeg

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επιμελήθηκε το γράμμα που απέστειλε στον νέο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και το οποίο δεν είναι παρά ένα κάρφωμα του Τσίπρα_από την αρχή ως το τέλος.

Γράφουν λοιπόν από κοινού ο Κυριάκος με τον Άδωνι:

Αγαπητέ κε Πρόεδρε,

Η μεγαλειώδης Nίκη σας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους Ελληνες που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της χώρας μας από το χουντικό καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου το οποίο στήριξε ο προκάτοχός σας καταραμένος μαύρος Μπαράκ Ομπάμα. Ο Τσίπρας είναι ένας τελειωμένος καπιταλοκομμουνιστής, ένας φαύλος και αδίστακτος δημαγωγός τον οποίο στηρίζει το εγχώριο πελατειακό κράτος-δηλαδή οι εξίσου διεφθαρμένοι Ελληνες ολιγάρχες οι οποίοι είναι χορηγοί των Δημοκρατικών και είναι αυτοί που παρείχαν την πρόσβαση του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού στο περιβάλλον των Δημοκρατικών και κυρίως της οικογένειας Κλίντον. Ο Τσίπρας και οι Ελληνες ολιγάρχες στήριξαν με κάθε τρόπο την αντίπαλό σας Χίλαρυ Κλίντον για το ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ. Της υποσχέσθηκαν μάλιστα πως εάν κέρδιζε τις εκλογές, ο γαμπρός της θα μπορούσε να ρεφάρει τη χασούρα που είχε στην Ελλάδα.

Ευτυχώς όμως αγαπητέ Ντόναλντ αυτά αποτελούν ένα κακό παρελθόν. Η Ελλάδα, με την ΝΔ στην κυβέρνηση, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις κατασκευαστικές σας εταιρίες ώστε να σηκώσουμε στο λεκανοπέδιο αλλά και στην υπόλοιπη επικράτεια 100 πύργους και mall προς τιμή σας. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξαναχτισθεί εκ νέου από τις εταιρίες σας. Αρκετά έφαγαν οι εγχώριοι μεγαλοεργολάβοι που στηρίζουν το χουντικό καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου. Μην ξεχνάτε κε Πρόεδρε πως δεν θα είστε για πάντα πρόεδρος. Οι πύργοι σας όμως θα ζουν για να θυμίζουν το πέρασμά σας από τη χώρα μας. Οχι, εσείς δεν θα αρκεστείτε σε ένα VIDEO με φόντο την Ακρόπολη. Η Ελλάδα θα γεμίσει επιβλητικά κτίρια, ξενοδοχεία, καζίνο, μαρίνες, τουριστικά θέρετρα, αεροδρόμια με την υπογραφή Τραμπ. Δεν είναι δυνατόν δεκαετίες τώρα να παίρνουν τις δουλειές οι Γερμανοί και οι αχυράνθρωποί τους στην Ελλάδα. Γι΄αυτό σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα στο IMF ώστε να μην προχωρήσει η 2η αξιολόγηση, να μην προχωρήσει τίποτε και ο Τσίπρας να αναγκασθεί να πάει σε εκλογές. Σας καλούμε επίσης να έλθετε σε επαφή με τον ηρωικό Σόιμπλε ο οποίος θα σας ενημερώσει με αντικειμενικότητα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα. Μην πετάτε άλλα λεφτά σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο-πετάξτε τον Τσίπρα από την εξουσία για να έλθουμε εμείς στην κυβέρνηση. Δηλαδή εσείς. Εμείς θα είμαστε η επίσημη αντιπροσωπεία της κυβέρνησης Τραμπ στην Αθήνα. Οπως ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα η επίσημη αντιπροσωπεία των Δημοκρατικών, του Ομπάμα και κυρίως του ζεύγους Κλίντον. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε εσείς νέες μπίζνες στην Ελλάδα και γι΄αυτό δεν μπορεί να έχετε κανένα πιο αξιόπιστο συνεργάτη από την ΝΔ στην κυβέρνηση.

Αγαπητέ Ντόναλντ,

Οσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψουμε από την κυβέρνηση Τσίπρα, τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξουν οι δουλειές. Ολα είναι μπίζνες. Με την δική σας βοήθεια η Ελλάδα θα ζήσει το Αμερικανικό της Ονειρο. Απλά φροντίστε να απαλλαγούμε από τον Τσίπρα.

Μετά τιμής

Κυριάκος Μητσοτάκης

Πηγή