ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ.. O καιροσκόπος Κουρουμπλής αναζητεί πόρτα για τον Χειμώνα του ΣΥΡΙΖΑ!

wpid-wp-1479749127954.gif

Ψάχνει πόρτα, για το Χειμώνα που έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πολιτικός καιροσκόπος Κουρουμπλής. Για την ακρίβεια χτύπησε την πόρτα του καταρρεόντος ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμη και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, το πιο αδιάφορο κόμμα της Βουλής, τούκλεισε την πόρτα κατάμουτρα.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο κ. Κουρουμπλής είπε πως θα μπορούσε «να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη (3-4 άτομα) δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος».

Ερωτηθείς εάν αν αυτό προκύψει και μέσα από υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε πως στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέροντας ότι είναι γατζωμένοι θέλοντας συνεχώς να βρίσκονται στην εξουσία.

Τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης, τονίζοντας: «Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό».

«Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!!!» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή