TON ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ – Σαρώνει το κίνημα «σκοτώστε τον πρόεδρο Τραμπ» στα social media

wpid-wp-1478953294704.jpeg

Μετά το σοκ και την οργή από την εκλογή του μεγιστάνα για εκατομμύρια Αμερικανούς, δεκάδες είναι οι χρήστες που έχουν βομβαρδίσει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης -κυρίως το Twitter -με απειλητικά μηνύματα κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ με τις αμερικανικές αρχές να διερευνούν το θέμα προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι οι απειλές αυτές είναι αξιόπιστες, σύμφωνα με την «New York Post».

Στα social media, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και σχετικό hashtag #AssassinateTrump (Δολοφονήστε τον Τραμπ).

Και δεν είναι μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ στόχος των χρηστών στα social αλλά και ο αντιπρόεδρός του, Μάικ Μένς, κυβερνήτης της Ιντιάνα.

«Το μόνο αναπάντητο ερώτημα μετά την ιστορική εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ είναι ποιος θα δολοφονήσει τον Τραμπ, ο οποίος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου», γράφει ένας χρήστης. Για ορισμένους χρήστες, μάλιστα, αυτή είναι η ημερομηνία που θέτουν ως deadline για την δολοφονία του

Αν και οι μυστικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα στη «New York Post», πηγή ασφαλείας, υπό καθεστώς ανωνυμίας δήλωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες θα ερευνήσουν όλα όσα έχουν αναρτηθεί στα social media και εμπεριέχουν απειλές θανάτου κατά του Τραμπ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή