Ακου, ΕΝΟΠΛΕ σύντροφε Θοδωρή Μιχόπουλε…

wpid-wp-1482698952496.jpeg

Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τον ένοπλο σύντροφο Θοδωρή Μιχόπουλο ο οποίος κάθεται και γράφει τα παπαρο-nonpapers του Μαξίμου και του Τσακαλώτου, πόσα παίρνει αυτός ο ήρωας πιλότος του ελικοπτέρου που έσωσε παραμονές Χριστουγέννων 9 ζωές.

Θα ήθελα να τον παρακαλέσω να αναρωτηθεί πόσα παίρνουν (συγκριτικά με τον ήρωα) οι κηφήνες της ΕΡΤ που έχουν παρκάρει τα χαμένα κορμιά τους στην Αγία Παρασκευή και γλείφουν από τα χαράματα ως τα μεσάνυχτα τους άσχετους τραχανοπλαγιάδες του ΣΥΡΙΖΑ που υποδύονται τους υπουργούς. (Τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι.)


Θα ήθελα να τον παρακαλέσω να αναρωτηθεί πως ζει την οικογένειά του ο συγκεκριμένος πιλότος, με τι μισθό και πόσα κονόμησαν από την διεφθαρμένη ΔΕΗ οι συνδικαλιστές τύπου Ρίζου Ρίζου και οι λοιποί εργατοπατέρες που τους έβγαλε λάδι το Μαξίμου.

Φυσικά τα ίδια σκατά έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και είναι νωπές οι μνήμες από την θητεία του Κυριάκου ο οποίος σαν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν πιο αργόσυρτος από τον αργόσυρτο Μανιτάκη που διδάσκει την τέχνη του σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Τα ίδια σκατά έκανε με τον ΕΝΦΙΑ και ο Βενιζέλος, αντί να καθαρίσει το διεφθαρμένο Δημόσιο που θα σας καταπιεί όλους, μια και έχει το DNA του στην Τουρκοκρατία.

Είναι ντροπή, ένοπλε σύντροφε Θόδωρε, να έχετε γεμίσει το Δημόσιο με μετακλητές βίζιτες που παίρνουν 2 χιλιάρικα μισθά αντί να έρχονται σπίτι σας με 160 ευρώ μόνο πιο έμπειρα κορίτσια που είναι και της δουλειάς. Ο Καμμένος που υπήρξε τέντυ μπόυς (πριν τον μαντρώσει η Τζούλη) ξέρει απ΄έξω τα καλύτερα τηλέφωνα της Αθήνας-της Γαβριέλας συμπεριλαμβανομένης. Τις προάλλες μάλιστα έβαλε τον Βερρύκιο να τραγουδήσει μέσα στην πιο απόκρυφη τρύπα της Βουλιαγμένης. Ρωτήστε τον πριν τις προσλάβετε!

Θα ήθελα επίσης να σου θυμίσω τι αντιμνημονιακές παπαριές έγραφε ο Προκόπης πριν τον κάνετε Πρόεδρο της Δραχμικής Δημοκρατίας και αρχίσει να παίρνει σβάρνα τις πολίχνες και να γίνεται επίτιμος πολίτης ακόμη και σε εκτός σχεδίου οικισμούς.

Ρε συ Θόδωρε αυτό ήταν το όνειρό σου σαν ένοπλος σύντροφος και αγωνιστής; Να κάθεσαι να γράφεις αυτές τις παπάρες υπο-στηρίζοντας ένα διεφθαρμένο κράτος αντί να συμβάλεις με όλες σου τις δυνάμεις να αλλάξει;

Και κάτι πολύ πιο σημαντικό ρε μπαγάσα: Aκόμη κι αν καταφέρεις να ξεγελάσεις 10 εκατομμύρια οξυδερκείς ψηφοφόρους με τα non papers που γράφεις παρέα με τον Σέκερη, την έξοχη ντιζέζ Γεροβασίλη και το πλουμιστό πλουσιόπαιδο Παπαδημούλη, στον εαυτό σου στον καθρέφτη δεν πρέπει να απολογηθείς; Η συνειδησή μας ρε φίλε δεν είναι ο τελικός κριτής; Σε ποιον δίνεις εξετάσεις τελικά, πέρα από τον εαυτό σου;

Ρε μπαγάσα τα κάνατε κώλο και σε λίγο θα είστε στο 5% και θα σας φτύνει ο πλανήτης. Και το χειρότερο θα σας φτύνουν οι δικοί σας και όχι γιατί προδώσατε τις “ιδέες” της Αριστεράς. Αλλά επειδή τα σκατώσατε και δεν θα μπορέσετε να μείνετε τουλάχιστο 2 τετραετίες στην εξουσία για να τα παντελονιάσουν όλοι οι σύντροφοι κι όχι μόνο δυο-τρία (εξαφανισμένα) λαμόγια-αν με εννοείς…Γι΄ αυτό θα σας φτύνουν οι σύντροφοι:επειδή δεν θάχουν προλάβει όλοι να τα παντελονιάσουν όπως οι πασόκοι…Αυτός είναι ο απολογισμός της πρώτης φοράς Αριστερά και ξέρεις ότι έχω δίκιο…


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°