Όλοι μαζί τα έφαγαν.. και τώρα στα τέσσερα πουτανες…

wpid-wp-1482562261619.jpeg

Στη γραμμή Τσίπρα ο Τσακαλώτος επέτρεψε στο Γραφείο Τύπου του υπ. Οικονομικών να πάρει τη σκυτάλη στις προσβολές προς το πρόσωπο του Σόιμπλε. Σε κάρτα του απεικονίζεται ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, να υποδέχεται κλειστός ως στρείδι τα πνεύματα των Χριστουγέννων. Προφανώς, το υπουργείο Οικονομικών έρχεται με την σειρά του να προσθέσει χολή στα βιτριολικά σχόλια του πρωθυπουργού για τον “ψυχικά άρρωστο” Σόιμπλε. Κρίμα που ο Σόιμπλε είναι Σκρουτζ και δεν μοιράζει απλόχερα δις ευρώ στους πρώην επαγγελματίες Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος που τώρα πλέον είναι διορισμένοι στο Δημόσιο σαν μετακλητοί αλλά μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Ολους αυτούς που ήρθαν να προστεθούν στους κηφήνες που διόρισαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να τους ταίζει απλόχερα ο Σόιμπλε. Κι όταν δεν το κάνει είναι ψυχικά άρρωστος και Σκρουτζ που ζει μέσα στην απέραντη μοναξιά του.

Μιλάμε για απίστευτο ντοπάρισμα στα πιο ποταπά ένστικτα των κομματικών χαχόλων όλου του κομματικού φάσματος. Ούτε η Χρυσή Αυγή δεν έκανε δημόσια τέτοιες μαλακίες.

-Δώσε ρε ψυχικά άρρωστε Σόιμπλε τα λεφτά σου να τα κάψουν στα μπουζούκια η Ολγα Γεροβασίλη με τις αδελφές Νοτοπούλου και τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους που διορίσαμε στην μεταπολίτευση. Μην είσαι Σκρουτζ, δώσε τα λεφτά σου να το γλεντήσουμε…

«Ισως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ κλειστό σαν στρείδι που υποδέχεται μέσα στην απέραντη μοναξιά του τα πνεύματα των Χριστουγέννων.Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Με το βλέμμα στραμμένο στους ανθρώπους μας», αναφέρει η κάρτα.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή