ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ O ROCK STAR κάτοικος ΕΚΑΛΗΣ που ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Τσίπρα!!!

skourletis069_nl_072020151437388764-1024x683

ΖΟYME ιστορικές στιγμές με μια ψευδοαριστερή κυβέρνηση να βάζει πωλητήριο στην διεφθαρμένη ΔΕΗ η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την χρεοκοπία μια και οι πολίτες-καταναλωτές έχουν σταματήσει να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Και τι λογαριασμούς να πληρώσεις όταν βλέπεις τους φόρους και τις κρατήσεις υπέρ τρίτων-όπως για παράδειγμα υπέρ της εξίσου διεφθαρμένης ΕΡΤ των κρατικοδίαιτων κηφήνων.

Την ίδια στιγμή μέσα από την διαδικασία πώλησης της ΔΕΗ των Ρίζων Ρίζων και Φωτόπουλων ανατέλλει ένας νέος πολιτικός STAR, o κάτοικος Εκάλης Πάνος Σκουρλέτης που ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα!

Την ρητή διαφωνία του με όσα λέγεται πως έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση στον τομέα των ενεργειακών και ειδικά της ΔΕΗ με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της αξιολόγησης, εκφράζει με άρθρο του, που τιτλοφορείται «Η κυβέρνησή μας πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ» στην Εφημερίδα των Συντακτών ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Η συμφωνία του καλοκαιριού του 2015 άφηνε ανοιχτό προς διαπραγμάτευση το ζήτημα των ενεργειακών, καθώς προέβλεπε το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με αναπροσαρμογή των μεριδίων «τόσο στο επίπεδο της λιανικής αγοράς όσο και στο ποσοστό της συνολικά συνολικά εκχεόμενης ενέργειας στο διασυνδεδεμένο δίκτυο εκ μέρους της ΔΕΗ. Η δέσμευση ήταν το ποσοστό αυτό να φτάσει το 50% το 2020, ο τρόπος για να πραγματοποιηθεί ήταν ανοιχτός για διαπραγμάτευση», επισημαίνει ο υπουργός στο άρθρο του.
Στην συνέχεια ο υπουργός τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 «είχε δεσμευτεί να κρατήσει τον δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας», προσθέτοντας πως «για εμάς, το άνοιγμα της αγοράς, δεν μπορεί να ισοδυναμεί με κλείσιμο της ΔΕΗ».
Ακολούθως, παραθέτει την χρονολογική αλληλουχία μιας σειράς γεγονότων, βάσει της εκτίμησής του και διερωτάται «γιατί λοιπόν, σήμερα οι θεσμοί αγνοούν ό,τι είχε προηγουμένως, μέχρι και την πρώτη αξιολόγηση, συμφωνηθεί; Γιατί θέτουν ζητήματα έξω από τα όρια της συμφωνίας, επαναφέροντας σενάρια για πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ»;
«Πρόκειται για μια επίθεση που στο στόχαστρό της έχει την περιουσία της ΔΕΗ με σκοπό αυτή να περάσει σε εξευτελιστικές τιμές σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα» συνεχίζει ο υπουργός και καταλήγει: «Δεν είμαι οπαδός παρωχημένων αντιλήψεων που δεν αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέλος, ούτε υπερασπίζομαι μονοπωλιακές καταστάσεις και ξεπερασμένα μοντέλα περασμένων δεκαετιών, ούτε όμως θεωρώ πως η κυβέρνησή μας δεν θα πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ».
Το άρθρο του Πάνου Σκουρλέτη:
arthro-skourleti-ena

Ακολουθεί ρεπορτάζ της εφημερίδας Καρφί για τον νέο STAR του ΣΥΡΙΖΑ κάτοικο της Εκάλης:
skourletis1

O δρόμος από την Εκάλη στη Σταδίου αποτελεί εκτός από μια καθημερνή διαδρομή και το προσωπικό στοίχημα του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος καλείται να δώσει λύσεις στον γόρδιο δεσμό της ελληνικής οικονομίας την ανεργία, μέσα από την εδώ και 100 ημέρες νέα ιδιότητα του.
Και αν ο υπουργός Εργασίας εξακολουθεί να οδηγεί το δικό του παλιό αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο υπουργείο, το βέβαιο είναι πως η διαδρομή Εκάλη-Σύνταγμα από την Εθνική οδό του δίνει τη δυνατότητα αλλά και τον όποιο χρόνο, να ρίχνει κλεφτές ματιές στην ταξική-οικονομική γεωγραφία της διαδρομής, άρα και της χώρας.

Tης Ευτυχίας Πανταζάκου

Από την εκπολιτισμένη περιοχή των Βορείων Προαστίων –η οποία στενάζει εκτός από τους νεόκοπους αριστοκράτες και από την έλλειψη αποχετευτικού– μέχρι και τη Σταδίου 27 που στεγάζεται το υπουργείο Εργασίας, ο Πάνος Σκουρλέτης έχει την ευκαιρία να διαπιστώνει την Ελλάδα της ανεργίας με τα όποια μικρά ή μεγάλα δείγματα που συναντά στη διαδρομή του.

Στην οικογενειακή μονοκατοικία της Εκάλης, κληρονομιά από τον πατέρα της οικογένειας ο οποίος ήταν διευθυντής σε υπουργείο, ενώ η μητέρα του έλκει την καταγωγή της από γνωστή εφοπλιστική οικογένεια– όπου είναι μοιρασμένη κατά τον συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο–κατοικούν οικογενειακώς τόσο ο υπουργός όσο και ο αδελφός του Γιώργος.

Αδέλφια με ισχυρούς δεσμούς αγάπης και σχεδόν κοινές διαδρομές. Ο αδελφός του Πάνου Σκουρλέτη, Γιώργος, είναι επιχειρηματίας –με όχι τόσα καλά αποτελέσματα ισχυρίζονται οι κακές γλώσσες.
Επιχειρηματίας όμως υπήρξε και ο υπουργός αφού και μέχρι είκοσι περίπου χρόνια πριν, διατηρούσε στην οδό Αθηνάς ένα από τα πιο «in» καφέ της εποχής, στο οποίο συνεδρίαζαν ατύπως τα μέλη του Συνασπισμού και παρασκηνιακά έλαβαν χώρα ζυμώσεις, ελήφθησαν ιστορικές αποφάσεις και μετατράπηκε ο ΣΥΝ σε ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του υπουργού όμως περιλάμβαναν και μετοχές σε γνωστό για την εποχή ινστιτούτου αδυνατίσματος και ομορφιάς, το οποίο όμως έβαλε λουκέτο…

Συνοδοιπόρος κα ίσως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να «κολλήσει στον τοίχο» τον υπουργό Εργασίας, η σύζυγός του Ορσαλία Προίσκου γεννημένη στα Μέγαρα. Οι δύο τους είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια και οι πληροφορίες λένε ότι στην περίπτωσή τους ο φοιτητικός έρωτας όχι μόνο δεν ξέφτισε, αλλά η κ. Προίσκου είναι ο πιο σκληρός κριτής του υπουργού, ο φύλακας άγγελός του, αλλά και η προσωπική του ενδυματολόγος.

Ο 20χρονος φοιτητής Βασίλης και ο 17χρονος μαθητής Λυκείου Άρης αποτελούν το κέντρο του κόσμου για τον υπουργό και τη σύζυγό του. Το χάσμα των γενεών για την οικογένεια του Πάνου Σκουρλέτη δεν ισχύει αφού οι τέσσερις όποτε έχουν ευκαιρία αλωνίζουν τις θάλασσες με μια μικρή βάρκα που κουμαντάρει ο καπετάνιος της οικογένειας Πάνος Σκουρλέτης, τη βάρκα, γιατί στο σπίτι οι τρεις άντρες της οικογένειας κοιτούν στα μάτια την κ. Προίσκου τρέχοντας να προλάβουν κάθε επιθυμία της.
Αλλά και για μια βόλτα στα χιόνια η οικογένεια θα προτιμήσει τα Αροάνια Όρη (βλέπε Χελμό) όπου ο μπατζανάκης του υπουργού, σύζυγός της δίδυμης αδελφής της Ορσαλίας, είναι συνιδιοκτήτης σε ξενοδοχείο στην περιοχή.

Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εργασίας δεν γνωρίζει παρά τα βασικά για το ποδόσφαιρο, ενώ λατρεύει το διάβασμα, το θέατρο και κυρίως τον κινηματογράφο. Στο σπίτι της οικογένειας τιμάται δεόντως το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Σε κάποιες περιπτώσεις και ένα καλό παλιό ουίσκι «νοθευμένο» αναγκαστικά με πάγο.

Παγωμένες όμως… είναι αυτό το διάστημα και οι σχέσεις του υπουργού Εργασίας με τον πρωθυπουργό, απότοκο μιας σκιάς που ποτέ δεν έσβησε από την εποχή που ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου και μάλλον δεν είδε με καλό μάτι την έλευση των Σκοτσέζων και Άγγλων δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το υπουργείο Εργασίας δεν ήταν στις επιθυμίες του πρώην εκπροσώπου της Κουμουνδούρου, αλλά η εκλέξιμη θέση στο Επικρατείας αποσόβησε την όποια μικρή-μεγάλη δυσαρέσκεια.
Γεγονός πάντως είναι ότι ο υπουργός είναι στρατιώτης του κόμματος. Σήμερα έχουν αραιώσει οι τηλεοπτικές και όχι μόνο συνεντεύξεις του στη λογική του λιγότερη έκθεση στον Τύπο, περισσότερο δουλειά και κυρίως περιμένω εντολή από τον πρωθυπουργό «να… ξελασπώσω στα δύσκολα την κυβέρνηση και το κόμμα».

Και αν οι άσπονδοι εχθροί του τον παρομοιάζουν με τον Κώστα Λαλιώτη της Κουμουνδούρου (βλέπε δήλωση για χρηματισμό βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας) για την ικανότητα του στην επικοινωνιακή πολιτική, στο άκουσμα της λέξης «αλεπού» όλοι στο κόμμα βλέπουν το πρόσωπο του Πάνου Σκουρλέτη. Μεθοδικός, εργασιομανής, μιλάει πάντα αργά και σιγά, σπανίως εκνευρίζεται –τουλάχιστον όχι μπροστά στις κάμερες. Σεβόταν με απόλυτο τρόπο τον Γιάννη Μπανιά, «υπηρέτησε» τον Αλέκο Αλαβάνο παρά τις διαφορετικές του αντιλήψεις και αντιμετωπίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως μεγάλος αδελφός που νιώθει κάποιες φορές την ανάγκη να τον επαναφέρει στον «ίσιο δρόμο» εάν και εφόσον χρειάζεται.

Και αν οι τρεις σωματοφύλακες θα έπρεπε να οριστούν με πρόσωπα από τον περίγυρο του, οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι τρεις κολλητοί φίλοι του Πάνου Σκουρλέτη. Σύντροφοι από την εποχή του ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος πέρασαν από τη θρυλική ΕΑΡ, στον Συνασπισμό και από εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύοντας για την ημέρα που η Αριστερά θα κυβερνούσε τη χώρα.

skdei-640x428
Οι θεσμοί, όπως σαφώς προκύπτει από το προσχέδιο του μνημονίου που έχουν παραδώσει στην κυβέρνηση και αποκαλύπτει η Χρύσα Λιάγγου στην Καθημερινή έχοντας πλήρη εικόνα για τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει στην αγορά και τη ΔΕΗ ο σχεδιασμός Σκουρλέτη, εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιβάλουν δομικά μέτρα για το σπάσιμο του μονοπωλίου της ΔΕΗ στους λιγνίτες και τα νερά.
Προτείνουν την πώληση του 40% του λιγνιτικού και υδροηλεκτρικού παραγωγικού δυναμικού της επιχείρησης και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνει έναρξη της διαδικασίας τον Ιούλιο και ολοκλήρωσή της εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, επιχειρεί μέσω των διαπραγματεύσεων να περιορίσει κατά το δυνατόν το προς πώληση χαρτοφυλάκιο της ΔΕΗ και να το μεταθέσει για αργότερα, προκειμένου να διασφαλίσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης πολιτικής και επικοινωνιακής διαχείρισης, αφού μέχρι πρότινος κρατούσε ψηλά τη σημαία της «δημόσιας και ισχυρής ΔΕΗ».

Το «πωλητήριο» της ΔΕΗ, παρά τις περί αντιθέτου κυβερνητικές διαψεύσεις, είχε δρομολογηθεί από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, όπως εγκαίρως είχε εκτιμήσει η «Κ» λόγω δύο κρίσιμων παραγόντων, τους οποίους και επικαλούνται οι θεσμοί στο προσχέδιο. Ο πλέον καθοριστικός ήταν η απόφαση του 2008 της Ε.Ε. που ζητούσε πρόσβαση τρίτων στον λιγνίτη μέσω της πώλησης του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, η οποία επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απορριπτική απόφαση της προσφυγής της ΔΕΗ στις 15/12/2016. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν η αναποτελεσματική εφαρμογή των ΝΟΜΕ (δημοπρασίες ισχύος), καθώς τον Νοέμβριο, και ενώ μέχρι τότε τα μερίδια των ανεξάρτητων παρόχων ακολουθούσαν ανοδική τάση, μειώθηκαν και το μερίδιο της ΔΕΗ ενισχύθηκε με ποσοστό 1%.

Τους δύο αυτούς παράγοντες επικαλούνται οι θεσμοί στο προσχέδιο του μνημονίου για την επιβολή δομικών μέτρων, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Υπό το φως της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υπόθεση του μονοπωλίου στους ελληνικούς λιγνίτες, όπως πρόσφατα δέχθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα και εντός των τεθέντων χρονοδιαγραμμάτων οι καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τη μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ στη χονδρική και τη λιανική αγορά κάτω από το 50% με μόνιμο τρόπο, η Ελληνική Δημοκρατία θα εφαρμόσει δομικά μέτρα». Αυτά είναι:

1. Εκχώρηση παραγωγής λιγνίτη και υδροηλεκτρικών σε ποσοστό που να μειώνει τη συνολική παραγωγή της ΔΕΗ κατά 40%, σε εναλλακτικούς προμηθευτές μέσα από τη δημιουργία και τη διάθεση μιας ή περισσοτέρων χωριστών εταιρειών (σ.σ. μία ή πολλές Μικρές ΔΕΗ).

2. Η ΔΕΗ δεν θα έχει καμία συμμετοχή ή σύνδεση με οποιαδήποτε εκχωρούμενη οντότητα, απαγορευτικό που ισχύει και για τον τομέα της προμήθειας. Ο όρος αυτός ουσιαστικά απορρίπτει το σχέδιο της ΔΕΗ για συμμετοχή με μειοψηφικό πακέτο στα υπό παραχώρηση εταιρικά σχήματα.

3. Το ελληνικό Δημόσιο ή οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο ή επιχείρηση που συμμετέχει ή ελέγχεται από το ελληνικό Δημόσιο άμεσα ή έμμεσα δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στις εταιρείες που θα εκποιηθούν. Η ρύθμιση αυτή αφήνει εκτός διεκδίκησης μονάδων τα ΕΛΠΕ, τα οποία συμμετέχουν στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Εlpedison.

Ως προς το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των μέτρων το προσχέδιο του μνημονίου αναφέρει ότι:

Μέχρι τον Ιούλιο 2017 κυβέρνηση και θεσμοί θα πρέπει να συμφωνήσουν στο λεπτομερές σχέδιο για την εκχώρηση των μονάδων. Τον Σεπτέμβριο του 2017 θα πραγματοποιηθεί έρευνα αγοράς, βάσει της οποίας η ελληνική κυβέρνηση θα προσαρμόσει την πρότασή της για τις προς εκχώρηση μονάδες, η οποία στον Οκτώβριο θα γίνει νομικά δεσμευτική. «Τα διαρθρωτικά μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως και άνευ όρων εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018» με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους επενδυτές να έχει ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2017 για να ακολουθήσει τον Φεβρουάριο του 2018 η υποβολή δεσμευτικών προσφορών και οι υπογραφές των συμφωνιών μεταβίβασης τον Μάρτιο του 2018.

Η πώληση μονάδων της ΔΕΗ για τους συμμετέχοντες στην αγορά ηλεκτρισμού αποτελεί μονόδρομο και αναμένουν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για να σχεδιάσουν τα πλάνα τους. Διέξοδο μέσω της πώλησης μονάδων από τη δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει λόγω και των επιβαρύνσεων από τις ρυθμίσεις Σκουρλέτη, αναζητεί και η ΔΕΗ στη διοίκηση της οποίας είναι πλέον εδραιωμένη η άποψη «καλύτερα μια ΔΕΗ μικρή και ισχυρή παρά μεγάλη και προβληματική».Εδώ και καιρό, εξάλλου, ο επικεφαλής της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων για πώληση μονάδων από το σύνολο των εγχώριων ενεργειακών ομίλων αλλά και από την ιταλική Εdison. Στο σύνολό τους επίσης οι επενδυτές ζητούν «πακέτα» λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών, καθώς το κόστος λειτουργίας των λιγνιτικών σταθμών σε όλη την Ευρώπη βαίνει αυξανόμενο λόγο των επιβαρύνσεων από τα μέτρα για την κλιματική αλλαγή. Ως εκ τούτου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης δύσκολα θα πείσει τους θεσμούς να εξαιρέσουν από τις πωλήσεις τις υδροηλεκτρικές μονάδες της ΔΕΗ με βασικό επιχείρημα ότι η μεταβίβασή τους θα έχει προβλήματα και θα μπλοκαριστεί στο ΣτΕ, όπως είχε γίνει και με την προσπάθεια πώλησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. Το γεγονός ότι η λειτουργία των υδροηλεκτρικών μονάδων συνδέεται και με τη χρήση υποχρεωτικών νερών για άρδευση και ύδρευση, καθιστά ούτως ή άλλως νομικά πολύπλοκη τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης υδροηλεκτρικών, όχι όμως αδύνατη. Οι επενδυτές, πάντως, φαίνεται να έχουν αξιολογήσει και αυτή την παράμετρο και κάποιοι εξ αυτών κινούνται στην κατεύθυνση συνεργασιών με την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ. Διεργασίες σε επιχειρηματικό επίπεδο για συμπράξεις βρίσκονται ούτως ή άλλως σε εξέλιξη ενόψει του σχεδίου πώλησης μονάδων της ΔΕΗ και αναμένεται να ενταθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η συζήτηση στο εσωτερικό της ΔΕΗ αλλά και στην αγορά κινείται επί του παρόντος γύρω από το ποιες μονάδες θα διατεθούν προς πώληση, εάν θα συνδυασθούν και με ορυχεία (στην περίπτωση των λιγνιτικών) και βάσει ποιας αποτίμησης θα διαμορφωθεί το τίμημα. Σε ό,τι αφορά τα υδροηλεκτρικά, το επενδυτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις δύο μονάδες του Νέστου (Θησαυρός και Πλατανόβρυση) συνολικής ισχύος 494 MW, καθώς και στις μονάδες Πουρνάρι 1 και 2 στον ποταμό Αραχθο, συνολικής ισχύος 336 MW. Aπό τις 14 ενεργές λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η 5η μονάδα του Αγ. Δημητρίου, ισχύος 342 MW, όπως και η Μελίτη 1, ισχύος 330 MW, που αποτελούν τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές μονάδες της ΔΕΗ. Eνδιαφέρον έχει εκφραστεί σύμφωνα με πληροφορίες και για τις μονάδες 1 και 2 του Αμυνταίου, ισχύος 273 MW εκάστη, οι οποίες προορίζονται για απόσυρση το 2020. Σε ό,τι αφορά την αποτίμηση, η πλευρά της ΔΕΗ προκρίνει ως πλέον δόκιμη μέθοδο την εκτίμηση χρηματορροών από κάθε μονάδα σε βάθος 20ετίας και την αναγωγή τους σε σημερινές τιμές.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη