Βιοπαλαιστής λαχειοπώλης βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε

2163275

Μπορεί να έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κλοπής και ληστείας, και να έχει πολλές ανάγκες, όμως ένας ηλικιωμένος λαχειοπώλης από το Ηράκλειο συνεχίζει όχι μόνο να χαμογελάει απτόητος, αλλά και να παραδίδει μαθήματα τιμιότητας και αξιοπρέπειας, όπως έκανε σε όλη του τη ζωή.

Αν και τα βγάζει δύσκολα πέρα, ο 78χρονος Βασίλης Καρούσος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε κατά τύχη, ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης, και είχε μέσα το ποσό των 1.200 ευρώ! Αντίθετα, έκανε αυτό που του επέβαλλε η συνείδησή του. Πήγε «γραμμή» στην Αστυνομία και το παρέδωσε!

Η πράξη του αξίζει ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια, καθώς αναγκάζεται να δουλεύει ως τα γεράματά του γυρίζοντας από το πρωί ως το βράδυ στους δρόμους του Ηρακλείου για να πουλήσει λαχεία προκειμένου να ξεχρεώσει μια ζημιά της τάξης των 5.000 ευρώ που υπέστη, αφού η τύχη τού έχει γυρίσει επανειλημμένα την πλάτη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη