Με το όπλο που πυροβόλησε τον Μαζιώτη, σκότωσε τον ταξιτζή ο αστυνομικός

Peripoliko-1

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της δολοφονίας οδηγού ΤΑXI στην Καστοροιά. Τελικά, ένας τριαντάχρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Peripoliko-1

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για το Newsit.gr, με το όπλο των 45 χιλιοστών με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από τον 52χρονο οδηγό ταξί, ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ, είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη το 2014! Ο 30χρονος, όπως αποκαλύπτεται, είχε βραβευτεί από την υπηρεσία του καθώς στο επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στο Μοναστηράκι, όπου και είχε συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης, τον είχε πυροβολήσει, πετυχαίοντάς τον στο ώμο. Ο ίδιος στη συνέχεια είχε ζητήσει να μετατεθεί στην Καστοριά, από όπου και κατάγεται, καθώς φοβόταν αντεκδίκηση από τους συντρόφους του Νίκου Μαζιώτη. Το όπλο του, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο 52χρονο αυτοκινητιστή, ταυτοποιήθηκε και οδήγησε μαζί με την εικόνα από την κάμερα στη σύλληψη και την ομολογία του.

Το λάθος της χρήσης του καταγεγραμμένου όπλου του, δεν ήταν το μόνο. Ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός, φέρεται να οδήγησε το άτυχο θύμα το, σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση του GPS που “έδειξε” την τελευταία κούρσα. Ταυτόχρονα υπάρχει το υλικό κάμερας περιπτέρου, που τον δείχνει να επιβιβάζεται στο ταξί του άτυχου 52χρονου. Αμέσως μετά τη δολοφονία, η οποία φέρεται να έχει διαπραχθεί λίγο πριν ή λίγο μετά τις 19:00, ο Ειδικός Φρουρός, επιβιβάστηκε σε άλλο ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να πάει στις εργατικές κατοικίες, για να πάρει το αυτοκίνητό του, που όπως είπε στον οδηγό “είχε αφήσει στο συνεργείο”. Ο Λάζαρος Βέλιος, οδηγός ταξί στο οποίο ο δράστης επιβιβάστηκε μετά τη δολοφονία, δηλώνει στην ΕΡΤ πως “δεν τον είδα ταραγμένο”.

Peripoliko-1

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Μία κάμερα «έδειξε» τον ένοχο
Μια κάμερα που υπήρχε κοντά στο σημείο από όπου ο 52χρονος οδηγός ταξί επιβίβασε το δολοφόνο του ήταν αυτή που έδωσε, που αποκάλυψε σύμφωνα με έως τώρα δεδομένα την ταυτότητα του δράστη του εγκλήματος που συγκλόνισε την περιοχή της Καστοριάς και σκόρπισε και πάλι τον τρόμο στους αυτοκινητιστές όλης της χώρας. “Πριν από λίγη ώρα μάθαμε ότι συνελήφθη ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του συναδέλφου μας” λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Καστοριάς Μάκης Μπέλος και ξετυλίγοντας το κουβάρι των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου αναφέρει:

“Όπως πληροφορηθήκαμε οι αστυνομικοί εξέτασαν όλη την πορεία που ακολούθησε το ταξί, από το σημείο που παρέλαβε τον πελάτη που φέρεται ως ο δολοφόνος του συναδέλφου μας, έως και την περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα. Σε μια κάμερα οπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατά την επίμαχη ώρα. Οι άνδρες της αστυνομίας ανέλυσαν όλες τις εικόνες που εμφάνιζαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψη του”.

Όσον αφορά τώρα στον 52χρονο οδηγό ταξί που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή οι συνάδελφοι του μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί που αγαπούσε πολύ την οικογένεια του. Είχε δύο παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα”.
Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του 52χρονου οδηγού ταξί, υπηρετεί σε υπηρεσία της διεύθυνσης Καστοριάς κι αυτή τη στιγμή ανακρίνεται από τους άνδρες της ασφάλειας της μακεδονικής πόλης.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη