ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Aπό την ίδια ΜΑΦΙΑ παραεισαγωγής πολυτελών αυτοκινήτων η Mercedes του Παντελίδη και η Porsche του Βακάκη

Mercedes-Benz_ML63_AMG2

Από κύκλωμα παραεισαγωγής πολυτελών αυτοκινήτων εισήχθη στην Ελλάδα από κάποια βόρεια χώρα της Ευρώπης η 911 Turbo που οδηγούσε ο νεαρός Βακάκης. Οπως γράφει ο Τάκης Τρακουσέλης στο newsauto.gr πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά κανένας δε γνωρίζει τη χρήση που του έχει γίνει από την ημέρα που πουλήθηκε και μέχρι που εισήχθη στην Ελλάδα, και φυσικά κανένας δε μπορεί να γνωρίζει τα πραγματικά του χιλιόμετρα, ασχέτως με το τι έγραφε στο κοντέρ του. Χωρίς κανένα έλεγχο από την Πολιτεία.

porsche-2-696x418

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο λοιπόν πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εισήχθη με τα ίδια, ελαστικά από κάποια βόρεια χώρα της Ευρώπης, που χρησιμοποιούν υποχρεωτικά 4 με 5 μήνες χειμερινά.
Σ΄αυτό το σημείο ξυπνούν οι μνήνες του θανατηφόρου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη φημολογία ότι και το Mercedes ML63 AMG του 2008 που οδηγούσε ο Παντελίδης είχε εισαχθεί από το ίδιο ή παρόμοιο κύκλωμα παραεισαγωγής που ξεπουλάει από πολυτελή αυτοκίνητα έως πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα σε καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους της εγχώριας showbiz με γερά πορτοφόλια οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι αγοράζουν σε τιμή ευκαιρίας αγνοώντας τις συνέπειες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη