Κατρούγκαλος: Κανείς συνταξιούχος δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος- Οι συντάξεις είναι πολύ χαμηλές

wpid-katroygkalos-ax-708_0.jpg

«Οι συντάξεις είναι πολύ χαμηλές» υποστήριξε μιλώντας στο κανάλι «Ε» ενώ αναφομένος στο θέμα με τις συντάξεις χηρείας επεσήμανε ότι με τις συντάξεις χηρείας επεσήμανε ότι «δεν ήταν στο νόμο όπως τον καταθέσαμε»

Ο κ.Κατρούγκαλος είπε «ότι τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα είναι παράλογα.Μας αναγκάζουν να πάρουμε μέτρα.Είναι πολιτικός εκβιασμός» και πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να τελειώσει το πρόγραμμα το 2018 για να φύγει η χώρα από την επιτροπεία.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές σημείωσε ότι τα μέτρα θα ληφθούν και θα εφαρμοσθούν και υπογράμμισε ότι αν δεν ληφθούν μέτρα για το χρέος,τότε θα τα καταργήσουμε.

«Ο στόχος του 2,7% δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται. Το 2,2% είναι πιο ρεαλιστικός στόχος. Από φέτος αρχίζουμε να βλέπουμε φως. Είναι συσσωρευμένα 7 χρόνια μαυρίλας» τόνισε ο υπουργός.

Για την προκλητικότητα της Τουρκίας, ο κ.Κατρούγκαλος τόνισε «ότι στις τουρκικές προκλήσεις πρέπει να απαντάμε με νηφαλιότητα. Λαμβάνουμε μέτρα, ώστε να αποφύγουμε μετακίνηση πολιτών από τα Σκόπια».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Υποβολή απάντησης