ΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη πριν από λίγο: άνδρας που άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του, τραυμάτισε 4 παιδιά!

wpid-PERIPOLIKO.jpg

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη! Άνδρας βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο τραυματίζοντας τέσσερα παιδιά!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.
Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι περίοικοι, έντρομοι, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν επί τόπου, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον άνδρα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>