EΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ!

tk_0260_copy14872755233-1024x683

Αιφνης όλες οι παρθένες της εγχώριας Διαπλοκής ανακάλυψαν στο πρόσωπο του Σαββίδη την Διαπλοκή του Σύριζα λες και οι Συριζαίοι το κρατάνε μυστικό. Εδώ πηδάνε από τη χαρά τους που βρήκαν επιχειρηματία με κασαδούρα να τους κάνει τα χατήρια. Αλλά όλους τους υπόλοιπους επιχειρηματίες από τον Κόκκαλη μέχρι τον Μπόμπολα ποιος τους έκανε νοματαίους; Ο Τσίπρας ή όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης; Ετσι κάνουν όλες οι κυβερνήσεις της Κολομβίας των Βαλκανίων. Ο Τσίπρας δεν είναι κορόιδο να αποτελέσει εξαίρεση. Είχε πολύ καλούς δασκάλους και το μάθημα το έμαθε καλά.

Ναι, ο Σαββίδης είναι ο εκλεκτός του Σύριζα, όπως πιθανόν και οι υπόλοιποι εγχώριοι Ολιγάρχες η “αίγλη” των οποίων έχει ξεπεράσει προ πολλού τα ελληνικά σύνορα μια και κάνουν μπίζνες για ξένα συμφέροντα. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού της χώρας τους έχουν πάρει γραμμή να μην γράφουν λέξη για τους Ελληνες Ολιγάρχες. Κι αυτό παρότι ο Σόιμπλε το 2010 τους είχε κατηγορήσει ανοιχτά για την χρεοκοπία της χώρας. Μετά τσιμουδιά και από τον Σόιμπλε, αλλά και το ΔΝΤ.

Ο Πολ Τόμσεν για παράδειγμα όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποδέκτης πλούσιων και περιεκτικών φακέλων για τα έργα και τις ημέρες των Ελλήνων Ολιγαρχών. Η Λαγκάρντ μάλιστα μιλώντας στους Financial Times είχε αποκαλύψει ότι Ελληνες επιχειρηματίες απειλούν τη ζωή της! Κι όμως δεν άνοιξε ρουθούνι.

7 Χρόνια Μνημόνια και οι Ελληνες Ολιγάρχες-εκτός του Ψυχάρη που δεν πήγε δα και φυλακή-ζουν και βασιλεύουν. Μόνο ο ανόητος λαός και κυρίως ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει το μάρμαρο. Ποια είναι η εξήγηση σ΄αυτό;

Οτι απλά οι εγχώριοι Ολιγάρχες είναι πλέον τόσο ισχυροί και με διεθνείς πλάτες ώστε κανείς δεν μπορεί να τους ακουμπήσει.

Ο Μπόμπολας μόνο για τον Πήγασο χρωστάει 180.000.000 εκατ. ευρώ. Εάν κουρευτούν τα δάνειά του αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να είναι σε γνώση του Στουρνάρα, του Ντράγκι, της Λαγκάρντ, του Τόμσεν, του Σόιμπλε ακόμη και της Μέρκελ.

Ας μη γελιόμαστε. Εάν αυτοί επιτρέψουν να κουρευτούν τα θαλασσοδάνεια των εγχώριων Ολιγαρχών θα αποδείξουν κάτι που εμείς εδώ στο pitsirikidotnet.gr πιστεύουμε ακράδαντα: Οτι δηλαδή και οι δανειστές είναι εξίσου λαμόγια με τους δικούς μας και δεν δίνουν δεκάρα για τις πραγματικές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φτωχοποίηση και η εξαθλίωση του λαού ώστε να πάρουν πίσω όσα πιο πολλά από τα 400 δις που τους χρωστάμε.

Εάν ο Ιβάν Σαββίδης γίνει ο αριστερός Μπερλουσκόνι θα γίνει με την ανοχή των δανειστών.

Τόσο λαμόγια είναι κι αυτοί.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη