Μάλλον τον βάρεσε η ζέστη κατακούτελα τον σύντροφο Αλέξη

upourgiko-sumboulio-o-tsipras-kanei-o-ti-mporei-gia-na-parei-i-nd-autodunamia

Μάλλον τον βάρεσε η ζέστη κατακούτελα τον σύντροφο Αλέξη. Δεν εξηγούνται διαφορετικά αυτά που είπε στους υπουργούς του.

Αισθάνεται για πρώτη φορά δικαιωμένος μας πληροφόρησε, γιατί μετά από το ξεπούλημά του στους δανειστές το 2015 (συμβιβασμό το βάφτισε) ανοίγει ένας καθαρός δρόμος εξόδου από την κρίση.

Τώρα που τον είδε τον καθαρό, δρόμο, είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί… από την επιστήμη.

Γιατί δεν μπορεί να τον έχουν αδειάσει κανονικότατα οι δανειστές κι αυτός να ευαγγελίζεται έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.

Φαίνεται ότι δεν τον έχουν ενημερώσει οι… Καρανίκες, ότι ο Σόιμπλε απλώς τον αφήνει να αναπνέει με καλαμάκι, το οποίο θα τραβήξει άγαρμπα το φθινόπωρο κι άντε να δούμε πως θα σωθεί.

Μια δόση πήρε δίνοντας γη και ύδωρ, μέχρι να ξεμπερδέψει ο Σόιμπλε με τις γερμανικές εκλογές και μετά να τον περιποιηθεί ανάλογα στην τρίτη αξιολόγηση.

Ξέχασαν βλέπετε να του πούνε ότι εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής, καθώς κι ότι οι δανειστές θεωρούν ότι μόνο αν αναλάβει μια νέα μεταρρυθμιστική κυβέρνηση θα μπορέσει να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Και ξέχασαν να του πουν επίσης ότι ήδη σχεδιάζουν να της δοθεί πραγματική αναπτυξιακή συμφωνία. Το άκουσες Αλέξη, αναπτυξιακή όχι φορομπηχτική…

Αλλά εκεί αυτός ανάπτυξη, βγαίνουμε από την κρίση, ο σχεδιασμός μας έχει βάθος εξαετίας, απαγορεύει τις διακοπές στους υπουργούς του, πατάσσει την διαφθορά των προηγούμενων, τους οποίους έχει ξεπεράσει για πλάκα και στο μεταξύ η Ελλάδα βουλιάζει.

Η ίδια κασέτα χιλιοπαιγμένη τα δύο τελευταία χρόνια. Έμεινες από αφήγημα σύντροφε, άλλα δυστυχώς πήρες και μια χώρα στον λαιμό σου.

Αν του είχε μείνει ένα δράμι μυαλό είναι σίγουρο ότι θα επέλεγε την ηρωική έξοδο μέσω εκλογών μπας και διασωθεί. Όμως η δίψα για την εξουσία τον έχει τυφλώσει και τον οδηγεί στην άβυσσο. Η καλύτερα σε μονοψήφια ποσοστά. Ευνοώντας έτσι άθελά του την Νέα Δημοκρατία.

Γιατί μην μου πείτε ότι εάν καταφέρει να παραμείνει όχι για δύο που θέλει, αλλά για ένα χρόνο στην εξουσία και με τα νέα μέτρα που θα πάρει δεν θα έχει ο Κυριάκος την αυτοδυναμία στο τσεπάκι του.

Αχ βρε Αλέξη πάλι την πάτησες…

Η συνέχεια στις οθόνες σας…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη