ΣΟΚ.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.. Ο ISIS αναζητούσε απεγνωσμένα τον γιο του Παπαδάκη

720_519208_0f5fb6cfe2-88378a035b773c90

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που έχουμε υποστεί από τον μπαγάσα τον Γιώργο όλα αυτά τα χρόνια, έκρινε σκόπιμο (όπως συνηθίζουν άλλωστε οι εγχώριες τηλεπερσόνες) να μας πει ότι δεν κοιμήθηκε όλη τη νύχτα γιατί οι ψυχάκηδες του ISIS κρατώντας τα μαχαίρια τριγυρνούσαν στις γειτονιές του Λονδίνου και αναζητούσαν τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο! Οπου νάναι θα βγουν όλοι οι Ελληνες γονείς να πουν ότι το παιδί τους σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Ετσι ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 μίλησε για την αγωνία με την οποία έζησε το τρομοκρατικό χτύπημα καθώς ο γιος του βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης. Ετσι όπως στην διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όλοι βρισκόντουσαν μέσα ή κάπου εκεί κοντά και αργότερα έγιναν ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησαν τη χώρα.

Όπως μεταδίδει ο Enikos.gr ο Γιώργος Παπαδάκης, το βράδυ του Σαββάτου δεν κατάφερε να κοιμηθεί καθόλου γιατί μιλούσε διαρκώς με τον γιο του (του έδινε οδηγίες) που σπουδάζει σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

“Μου έλεγε ότι από τη μία πλευρά λες τι να κάνω να κρυφτώ μέσα στο λαγούμι, να μη βγαίνω στο δρόμο και από την άλλη μου έλεγε ότι είναι κάτι το φοβερό, το να περπατάς και να βλέπεις τον άλλον και να λες τώρα θα μου την πέσει με το μαχαίρι” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο Γιώργος βέβαια έχει εμπειρία από επιθέσεις. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει την γενναιότητα με την οποία υπερασπίσθηκε την Κανέλη από τα χαστούκια του Κασιδιάρη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ από Enikos_gr

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη