ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

ImageGen

Σπουδαίος ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι εντυπωσίασε και με την απόδοσή του, αλλά κυρίως με την απόφασή του να γίνει από το πρώτο λεπτό ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Εκτός έδρας, μάλιστα, απέναντι στην φιλόδοξη Παρτιζάν. Αυτό αξίζει να σημειώσει κανείς κατά πρώτον, και μετά ότι έβαλε 3 γκολ, ότι τα δύο τα πέτυχε ο Μπεν.

Σα να έπαιζε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός. Καμία σκέψη να παζαρέψει την πρόκριση με τον αντίπαλο. Χωρίς συζήτηση και με το σπαθί του χτύπησε τη νίκη στα ίσα, όχι κωλομπαρίστικα, όχι μίζερα.

Ένας Ολυμπιακός που κέρδιζε 1-0 και 2-1 και δεν του έφτανε. Ήταν σε δράση κατά μέτωπο και με 5, και 6, και 7 παίκτες στο μισό γήπεδο της Παρτιζάν. Η οποία απέναντι στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού θόλωσε και δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Η ήττα με 3 – 1 ήταν αναπόφευκτη.

Η καυτή έδρα αλλά και ο φανατισμός των ποδοσφαιριστών της Παρτιζάν δεν έδωσε ούτε δράμια στο ζύγι όταν ο Ολυμπιακός υπερείχε σ’ όλους τους τομείς. Κυρίως ο πρωταθλητής απέδειξε πως ήταν πανέτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, δηλαδή, με την ΑΕΚ που παρουσιάστηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Ρωσίας ΤΣ.Σ.ΚΑ.

Τελικά, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που βγήκε κερδοφόρος από χέρι στις διεθνείς αγορές. Πολύ καλύτερα από την Ελλάδα, και χωρίς επιτόκια, και στο παντελόνι όλο το χαρτί του τσάμπιονς ληγκ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη