Τρομακτικο video.. Δείτε τι βρωμόξυλο θα φάτε εάν δεν ψηφίσετε Σύριζα!!!

DLCwJmrXcAAPdXi-1024x768

-Δείτε τι βρωμόξυλο θα φάτε εάν (όποτε κι αν γίνουν εκλογές), δεν ψηφίσετε Σύριζα!!!

Με παρέμβασή του, στο CNN Βενεζουέλας, ο Παύλος Πολάκης προειδοποιεί τους οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόρους για τις συνέπειες τυχόν λάθους στις κάλπες. Θα φάνε το βρωμόξυλο των Καταλανών ψηφοφόρων. Αυτή τη φορά εντός της κάλπης θα υπάρχουν μικροκάμερες που έχει ήδη προμηθευθεί το υπ. Εσωτερικών μυστικά από την Ρωσία.

-Δεν πήραμε την εξουσία για να την παραδώσουμε αμαχητί-έστω και το 2019…

Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνεργασία με τον Πάκη Παυλόπουλο, ετοιμάζουν προεδρικό διάταγμα ώστε οι εκλογές να γίνονται κάθε 8 έτη αντί για 4!!!

Η ισπανική αστυνομία έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών στη Βαρκελώνη για να απωθήσει ψηφοφόρους από τα εκλογικά κέντρα. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα οι κάλπες μεταφέρθηκαν σε μυστική τοποθεσία για να γίνει απρόσκοπτα η καταμέτρηση.

Η περιφερειακή κυβέρνηση στην τελευταία της ανακοίνωση ανέφερε ότι 844 άτομα έχουν τραυματιστεί από τα επεισόδια με την αστυνομία.

Δύο άνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ένας άνδρας που υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας στη Λερίντα, περίπου 150 χλμ. δυτικά της Βαρκελόνης, και ένα πρόσωπο που έχει τραυματισθεί στο μάτι.

«Το ισπανικό κράτος έχει εκτεθεί πολύ και στο τέλος θα λογοδοτήσει στα διεθνή δικαστήρια για την αστυνομική βία», δήλωσε ο Ζόρντι Τουρούλ, εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας, σε συνέντευξη Τύπου.
Δείτε αυτό το υπέροχο video των ΝΥΤ που εμπνέει τον Παυλάρα>

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη