Απόψε θα `θελα να `ρθεις και να μου πεις σε θέλω

5075

Ένα δευτερόλεπτο να κλείσω τα μάτια μου και μπορώ να σκεφτώ μια απλή, καθημερινή μέρα μαζί σου…
Έρχεσαι να με πάρεις γιατί είσαι ανυπόμονος και δεν μπορείς να περιμένεις να έρθω »σε ένα τεταρτάκι» γιατί σε πραγματικό χρόνο θα σήμαινε ότι περιμένεις μισή ώρα. Θα μπω γρήγορα στο αμάξι γιατί εννοείται πως θα έχω αργήσει παρόλο την πίεση χρόνου. Θα προσπαθήσω να τελειώσω το μακιγιάζ μου στο αυτοκίνητο και εκεί θα διαφωνήσουμε γιατί σου αρέσω περισσότερο άβαφη.
Θα χαμογελάσω και θα μου δώσεις το τσιγάρο.
Θα μου ρίχνεις κλεφτές ματιές γιατί λατρεύεις το γέλιο μου.
Μας κάνει ευτυχισμένους.
Θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα, θα με πας σε μέρη που ενώ είναι δίπλα από το σπίτι μου, δεν έχω επισκεφθεί. Ποτάμια, καταρράκτες, δάση, στη «νερομάνα», στο δάσος της Φολόης, στον γεωμετρικό ναό και στην Ανάληψη.
Θα κάνουμε έρωτα στο δρόμο, κάπου-όπου μας βγει…
Τι σημασία έχει!

Θα γυρίσουμε μόλις νυχτώνει. Εγώ θα φοράω ακόμα τα γυαλιά ηλίου και εσύ θα με κοροϊδεύεις »Μα σου έχω πει ρε Γ**, έχουν μυωπία μέσα και δεν καταλαβαίνω ότι τα φοράω», θα γελάς ακόμα, θα με λες Σοφία Λόρεν ή Γκρέττα Γκαρμπο.
Πάντα γελάς… Μας κάνει ευτυχισμένους.
Θα τρέχουμε σαν τους τρελούς να προλάβουμε το dvdάδικο, όπου μας ξέρουν τα παιδιά και μας προτείνουν ταινίες. Δεν έχουμε ιδιαίτερο γούστο. Έχουμε δει και «μούφες», έχουμε δει και αριστουργήματα. Άλλωστε τα βλέπουμε μαζί…
Γυρίζουμε σπίτι. Βάζουμε την ταινία, σου κάνω τράκα τσιγάρο και φωνάζεις και τσαντίζεσαι γιατί »Από τόσα περίπτερα περάσαμε ρε παιδάκι μου, όλα τα θυμήθηκες, κρουασάν, χυμούς, βλακείες που δεν θα φας, τσιγάρα γιατί δεν πήρες…;’’
Θα γελάσω και εσύ θα γδυθείς να κάνουμε έρωτα, στο κρεβάτι μας αυτή τη φορά, στα ήδη τσαλακωμένα μας σεντόνια. Θα σου λέω πως δε θέλω και να τα αφήσεις αυτά που ξέρεις και εσύ σωστά θα το μεταφράζεις »Σε παρακαλώ, μη σταματήσεις, τρελαίνομαι όταν γινόμαστε ένα». Θα έχουμε έναν αβίαστο ερωτισμό, έναν αβίαστο οργασμό και μετά θα ανοίξεις τον ανεμιστήρα.
Χειμώνα-καλοκαίρι! Τρέλα…

Θα γυρίσω την ταινία και θα σε απειλήσω για να με αφήσεις να την δω. Δεν καταλαβαίνεις αλλιώς! Θα φύγεις και θα επιστρέψεις μετά από πέντε λεπτά έχοντας παραγγείλει ή φτιάξει ό,τι τραβάει η όρεξη μου λες και εσύ είσαι η όρεξη μου.
Θα με κοιτάς γυμνή και θα σε ρωτάω »Τι;» Και θα μου λες »Τι; Ξέρεις εσύ».
Θα γελάσω, θα γελάσεις, θα είμαστε ευτυχισμένοι.
Πάντα στο τέλος της ταινίας θα αποκοιμιέμαι και εσύ θα μουρμουρίζεις »Γι’αυτό παίρνεις συχνά ίδιες ταινίες, αφού δεν τις θυμάσαι».
Και δίκιο θα έχεις. Αφού με ξέρεις, τα πάντα ξέρεις…

Θα κοιμηθούμε αγκαλιά, αλλά ενδιάμεσα το βράδυ θα χωριστούμε γιατί ιδρώνεις, παρότι με ανεμιστήρα, χειμώνα – καλοκαίρι. Θα με φιλήσεις και θα σε φιλήσω στον ύπνο μας, αλλά θα γκρινιάζω και ας σ’αγαπώ περισσότερο από τον ύπνο μου. Θα ξυπνήσω πιασμένη και θα το καταλάβω μόλις γυρίσω να σε αγκαλιάσω.

Αλλά εκεί, στην αγκαλιά σου μου περνάνε όλα…
Γελάω, ξυπνάς από το γέλιο, γελάς…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°