χαρίζουν τα δάνεια των μηντιαρχών και κατάσχουν το σπίτι του Μήτσου Φούντα

tsiprasmitsotakis_img_463714661888353-1024x683

Πρόκειται για 2 ηγέτες ολίγιστους και ανερμάτιστους. Σκέτη απογοήτευση και σε μεγάλο βαθμό θύματα των αυλικών τους. Ο Τσίπρας κατάντησε το Μέγαρο Μαξίμου τροχονόμο των εγχώριων ολιγαρχών από την στιγμή που αποφάσισε να συμπορευθεί με κάποιους εξ΄αυτών εναντίον των υπολοίπων. Ετσι στην προσπάθειά του να πάρει τον ΔΟΛ από τα χέρια του Ψυχάρη στην ουσία του χάρισε τα 220.000.000 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια. Την ίδια στιγμή κυνηγάει τις συνταξιούχες ηλικιωμένες φίλες της μάνας του για να τους κατάσχει ακόμη και ποσά κάτω των 500 ευρώ.

Αυτό Αλέξη μου είναι κατάντημα δεν είναι πρωθυπουργία. Το ίδιο και χειρότερο κατάντημα και για τον εξίσου ολίγιστο Μητσοτάκη ο οποίος βγάζει μπροστά τον Γεωργιάδη και τον Τζαβάρα για να υπερασπισθούν τον έγκλειστο ναρκέμπορα Γιαννουσάκη στενό συνεργάτη του εφοπλιστή και εκδότη Μαρινάκη αλλά και του Αιμίλιου Κοτσώνη, ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση του Noor One.

H μεγάλη ηθική κατρακύλα του Μαξίμου ξεκίνησε όταν δεν παρεδώθει ο Λεωνίδας Μπόμπολας στις Κυπριακές Αρχές οι οποίες ζήτησαν την έκδοσή του για υπόθεση που απασχολούσε την κυπριακή δικαιοσύνη. Το ίδιο μαλάκες έμειναν οι ψηφοφόροι του Σύριζα όταν είδαν να απελευθερώνεται ο Βασίλης Μηλιώνης του σκανδάλου που απαλλοτρίωσε 200 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΗ.

ethnos_1

Το συμπέρασμα για νταλαβέρι κυβέρνησης με τον Μπόμπολα προκύπτει αβίαστα όταν δει κανείς την συνέχεια της χρεοκοπίας του Πήγασου. Με 170.000.000 εκατ. ευρώ χρέη από θαλασσοδάνεια το χρεοκοπημένο μαγαζί του Φώτη Μπόμπολα πέρασε αντί φιλοδωρήματος στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και από εκεί εκ νέου στον έλεγχο του Μπόμπολα μέσω του στοιχηματζή φίλου του Μάρη ο οποίος παρότι άσχετος με τα εκδοτικά θα υποδυθεί τον μάνατζερ του εκδοτικού εγχειρήματος Σαββίδη.

Εχουμε λοιπόν για την ώρα τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα να γλιτώνουν θαλασσοδάνεια ύψους 400.000.000 εκατ. ευρώ. Αυτά θα τα πληρώσει ο Μήτσος Φούντας από τα Δραπετσώνα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σειρά τους βλέποντας τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη να μην πληρώνουν μία από τα θαλασσοδάνειά τους δεν έχουν παρά να τους αντιγράψουν. Κι αυτό κάνουν. Αυτό είναι ένα προσωπικό επίτευγμα του Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ευχέρεια μη πληρωμής των δανείων τους δίνει και στους Αλαφούζο-Βαρδινογιάννη. Μιλάμε για σπουδαίους εγκεφάλους του Μαξίμου και όσοι εμπλέκονται σ΄αυτό θα τιμωρηθούν από τους πολίτες-να μην έχουν αμφιβολία. Θα υποστούν πιο δεινή ήττα από τους πασόκους.

Μιλάμε για χρέη που ξεπερνούν το 1,3 δις ευρώ κι αυτά θα αναγκασθεί να τα πληρώσει ο Μήτσος Φούντας από τη Δραπετσώνα και οι φίλες της μάνας του Αλέξη Τσίπρα για να μπορούν κάποιοι από τους αυλικούς του Μαξίμου να κάνουν ντηλαρίσματα με τους χρεοκοπημένους εγχώριους μηντιάρχες.

Ντροπή Αλέξη Τσίπρα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη