Θα νικήσουμε

cebbceb5cf86cf84ceb1

Πιτσιρίκο, είναι σχεδόν ενάμισι χρόνος που έφυγα από την Ελλάδα. Μετά από κάποια χρόνια δουλειάς και αφού απολύθηκα, μάζεψα όσα λεφτά είχα και έφυγα για τη Σκωτία. Για να προλάβω κάποιους, ο πατέρας μου είναι υδραυλικός, ούτε πολιτικός, ούτε εργολάβος.

Το να φύγω δεν ήταν εύκολη απόφαση, αντίθετα με το τι νομίζουν οι περισσότεροι, δεν έχει πλάκα, είναι ξεριζωμός· δεν με φανταζόμουν ποτέ να φεύγω από τη χώρα μου.

Εκείνη τη στιγμή, θεωρούσα πως ήταν η μόνη κίνηση που μπορούσα να κάνω ενεργητικά, για να μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια.

Θέλω να πω καθαρά σε όσους σε διαβάζουν, πως το να βγεις στο εξωτερικό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζεται στην Ελλάδα. Και δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτή η παραπληροφόρηση. Και εδώ υπάρχει αδικία, αναλγησία, βύσματα.

Την Κυριακή, ήμουν πολύ νευριασμένος που δεν μας άφησαν να ψηφίσουμε εμείς οι μετανάστες, γιατί μάλλον ήξεραν πόσο μαύρο θα έτρωγαν.

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο λάιτ για τα γούστα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους αποφασίσαμε σαν λαός να ξεκολλήσουμε από το ίδιο σάπιο και βρωμερό κατεστημένο που μας οδήγησε να χάνουμε την αξιοπρέπεια μας και να αναγκαζόμαστε να φύγουμε από τη χώρα.

Είναι ενδεικτικό πως οι χρεοκοπημένοι πολιτικοί, ως την Κυριακή, αγόρευαν και ζητούσαν από τα λαό θυσίες, σαν άλλοι αυτοκράτορες, συνηθισμένοι στην κληρονομική εξουσία.

Το τρελό είναι πως κομμάτι του λαού έχει πειστεί και πιστεύει σε αυτούς ακόμα και σήμερα, σαν σωτήρες. Εν τέλει, στο παρά 5, ο λαός έδειξε πως αντιδρά και ζει.

Αισιοδοξώ πια, νέοι άνθρωποι μακριά από τζάκια και συμφέροντα είναι πια στην εξουσία.

Προσπαθώ να απομνημονεύσω τις στιγμές που ζω για να μην τις ξεχάσω, είναι ιστορικές στιγμές.

Σκέφτομαι σοβαρά να φύγω, νομίζω τώρα είναι η ώρα να δείξουμε σε όλους όσους μας έκλεψαν τα χρόνια μας, πως δεν ξεχνάμε.

Θα πολεμάμε και τώρα είναι η δική μας στιγμή, όχι σαν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σαν πολίτες της Ελλάδας να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας.

Είναι η ώρα που ή θα πετάξουμε όλο το σάπιο κομμάτι από πάνω μας ή θα ζήσουμε μια ζωή κονσέρβα.

Αλλάζει ο αέρας…

Venceremos

(Αγαπητέ φίλε, ελάτε, ελάτε! Όλοι οι Έλληνες που έφυγαν, εξαιτίας της χρεοκοπίας, να επιστρέψουν αμέσως. Ελάτε να φτιάξουμε μια όμορφη χώρα. Εγώ λέω πως τα πράγματα θα πάνε καλά και θα επιστρέψουν όλοι, για να ζωντανέψει ξανά η Ελλάδα. Καλή πατρίδα!)    Θα νικήσουμε