ξυρίστε τώρα τους παπάδες

7651043648_b7c9741c92_b

Ποια εκκλησιαστική περιουσία;

Εκείνη που καταχρώνται ήδη διάφοροι εφοπλιστές, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι και λοιποί τυχοδιώκτες;

Ποια εκκλησιαστική περιουσία;

Εκείνη που νοικιάζουν κοψοχρονιάς γνωστοί επιχειρηματίες πάνω στην οποία λειτουργούν κέντρα διασκέδασης και πληρώνουν αστεία ποσά σαν ενοίκια;

Μήπως έφτασε η ώρα η πολιτεία να κατάσχει όλη την περιουσία της εκκλησίας αφού πρώτα την καταγράψει;

Γύρευε πάνω σε τι είδους λαμόγια θα πέσουν οι ελεγκτές εάν αποφασίσουν να κάνουν λεπτομερή καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων.

Το ίδιο πρέπει να γίνει με την περιουσία του Αγίου Ορους το οποίο φιλοξενεί διάφορα λαμόγια πάσης φύσεως από ολόκληρο τον πλανήτη αλλά και εγχώριους φυγάδες απατεώνες που κρύβονται στις Μονές.

Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να γίνει Μουσείο το Αγιο Ορος. Μια κίνηση που θα φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια στα ταμεία του κράτους.

Αυτό είναι το θέμα της αναστάσιμης συζήτησης στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη που έχουν οι Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης και ο υπουργός Επικρατείας.

Να περιέλθει η περιουσία της εκκλησίας από τα χέρια των απατεώνων στο Κράτος ώστε να ξελασπώσουμε.

Ετσι κι αλλώς οι παπάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι από τον κρατικό κορβανά πληρώνονται. Να τους ξυρίσουμε και να τους μετατάξουμε σε άλλες υπηρεσίες-όπως τα δημόσια νοσοκομεία.

Αλλωστε ο θεός δεν χρειάζεται μεσάζοντες-ξυρίστε τώρα τους παπάδες και μετατάξτε τους σε κοινωφελείς υπηρεσίες και οργανισμούς.