ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

wpid-wp-1458418768518.jpeg

image

Γνωριζετε ολοι σας τις απιστευτες δυσκολιες που ζει ο ελληνικος λαος

Αυτές οι δυσκολίες γνωρίζετε ότι ειναι ολες τεχνητές. Όμως τα τελευταια χρονια τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως. Μετα από σημιτηδες, ευρωπαικη ενωση, ευρω, κωστα καραμανλή, γιωργο παπανδρεου, σαμαρη, τσιπρα, η ελλάδα εχει μπει στο στομα του λυκου. Σε συνδυασμό με την απολυτη ανυπαρξια της εκκλησιας μετα το θανατο του χριστοδουλου και την απολυτη φιμωση απο τα μεσα μαζικής αποχαύνωσης, δεν εχει μεινει τιποτα. Δεν εχει μεινει καμια ελπιδα, ωστε απο καπου να περιμενει ο ελληνικος λαος να δει καλυτερες μερες.

Αυτο ομως που μπορει να γινει ειναι να αρχισει το ελληνικο δαιμονιο – ευφυια, να λειτουργει οσο μπορει περισσότερο. Θα ηθελα λοιπον ρωντοντας ολους σας, μεσα απο τις τοποθετησεις στα σχολια σας, χωρις πολλα λογια να περιγραψει ο καθενας και καθεμια ξεχωριστα για να βρεθει ενας ηγετης, τι προσοντα πρεπει να χει.

Σιγουρα μεσα στις τοποθετησεις σας, θα βρεθουν οπως παντα εφιάλτες. Εξάλλου εφιάλτες η ελληνικη φυλη ειχε και εχει αρκετους. Όμως υπάρχουν και πάρα πολλοί έλληνες-ελληνίδες που μέσα στις φλέβες τους κυλά ελληνικό αίμα. Περιμενω τις τοποθετησεις σας..

Ενας ανήσυχος έλληνας.. (η τοποθετηση μου για τη δικη μου αποψη στο ερωτημα θα γίνει στο τελος με το ψευδωνυμο «Ενας ανήσυχος έλληνας». Πραγματικα θα ηθελα τις αποψεις σας, και διαβαστε και τη δικη μου θεση στο ιδιο ερωτημα, τι πρεπει να εχει ενας ηγετης)

image

http://katohika.gr/ellada/erotisi-pros-olous-tous-ellines-kai-ellinides/