Ο 8χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη την βοήθησε να αποδράσει

Aristotelis_Onasis

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη της Βίκυς Σταμάτη, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, μετά την αποκάλυψη πως η Βίκυ Σταμάτη είναι μέλος επαναστατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Αστυνομίας, την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη οργάνωσε ο 8χρονος γιος της, ο οποίος καταζητείται.

Το παιδί πήγε στο Δρομοκαΐτειο σαν κομάντο και βοήθησε τη μητέρα του να αποδράσει και να πηδήσει τον τοίχο.

Ο 8χρονος σήμερα γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά τη φυλάκιση των γονιών του, σε ηλικία πέντε χρονών, πήγε στην Κούβα και εκπαιδεύτηκε στο αντάρτικο πόλεων.

Ο 8χρονος ονομάζεται και αυτός Άκης, ώστε να τον μπερδεύουν οι αρχές με τον πατέρα του και να διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως αναφέρουν ειδικοί της τρομοκρατίας, ο 8χρονος Άκης είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, αφού χειρίζεται τα όπλα καλύτερα από τα παιχνίδια του.

Η Αστυνομία φοβάται πως ο 8χρονος Άκης, αφού απελευθέρωσε τη μητέρα του, θα προσπαθήσει τώρα να απελευθερώσει και τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο 8χρονος Άκης σκοπεύει να ανατινάξει τον τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να δραπετεύσει και ο πατέρας του.

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις έχουν τρομοκρατήσει την Φιλιππινέζα του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, η οποία την περνάει ζωή και κότα από την ημέρα που φυλακίστηκαν τα αφεντικά της -και πίνει τον καφέ της με τις φίλες της βλέποντας τον Παρθενώνα- αλλά τώρα φοβάται πως τα αφεντικά της θα επιστρέψουν στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα χάσει τη μεγάλη ζωή που έκανε.

Ο 8χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη την βοήθησε να αποδράσει