ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής καμαρώνει μπροστά στον Κεμάλ!.

wpid-wp-1437504522531.jpeg

Ο Ποντιακής καταγωγής Δημήτρης Παπαδόπουλος δηλώνει ευτυχισμένος τουρκική Καρσίγιακα Πολλές φορές στον αθλητισμό και ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που είναι ο ανταγωνισμός πολύ σκληρότερος….

υπάρχουν αθλητές που κάνουν στην καριέρα τους λάθος επιλογές μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουνε ένα συμβόλαιο και κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του μετριότατου επιθετικού Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος στην 16ετή πορεία του έχει αλλάξει 10 ομάδες με μέσο όρο παραμονής 1,5 έτος.

Πέρυσι και ενώ διαπραγματευόταν μέχρι τελευταία στιγμή με την ΑΕΚ κατέληξε στον ΠΑΟΚ όπου πραγματοποίησε μία μετριότατη χρονιά.

Ο Πόντιος, με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την τουρκική Καρσίγιακα, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία, συνεχίζοντας την λαμπρή του καριέρα.

Καμαρώνοντας και κρατώντας την φανέλα της νέας του ομάδας δήλωσε «πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Σμύρνη», μόνο που δεν πρόσεξε ή έκανε ότι δεν είδες ότι πίσω του ήταν η φωτογραφία του Κεμάλ, του σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Όσο για αυτούς που σχολίασαν την ημερομηνία που υπέγραψε την 20η Ιουλίου, παραμονή της έναρξης της εισβολής στην Κύπρο, μάλλον είναι ψιλά γράμματα…

Hellas Now – RSSToday, 22:30

image