ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ! Το ταξίδι του υπουργού στις ΗΠΑ και τα »παπατζίδικα» περί »προσέλκυσης επενδύσεων»

wpid-wp-1463210120190.jpeg

Οι »ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ» στις ΗΠΑ του κάθε υπουργού Ελλάδας, κρίνονται από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι από στημένα δημοσιεύματα. Στα 6 χρόνια »μνημονίων» ζήσαμε στις ΗΠΑ τις δεκάδες επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών, αξιωματούχων της Ελλάδας, που είχαν υποτίθεται (πάντα) »σημαντικές επαφές» στην Ουάσιγκτον ή με »υποψήφιους επενδυτές» Νέα Υόρκη ή έκαναν παρουσίες σε ακατάλληλες ώρες σε τηλεκάναλα μέτριας κατηγορίας, γιά αυτοπροβολή (που βαφτίζονταν στην Αθήνα »σημαντικές παρεμβάσεις»). Τα αποτελέσματα, παρά τα πολλαπλά ταξίδια στις ΗΠΑ, γνωστά, δηλ. ΜΗΔΕΝ. Οι »σημαντικές επαφές» ήταν και είναι δημιούργημα στημένων δημοσιευμάτων, από »παπαγαλάκια» του συστήματος. Λίγη σοβαρότητα, κ. Παππά, δεν θα έβλαπτε. ‘Αλλο προσωπικές δημόσιες σχέσεις και άλλο αποτελέσματα, χρήσιμα γιά την πατρίδα. Η Ομογένεια ειδικά, »δεν τρώει κουτόχορτο», σαν αυτό που σερβίρετε στην Ελλάδα. Γνωρίζει άριστα ότι κι εσείς εξαπατήσατε συνειδητά τον λαό και »κατεβάσατε τα βρακιά» στους δανειστές, γιά χάρη της…εξουσίας.

Σημ.: ΠΟΙΟΙ να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, με το διεφθαρμένο-σάπιο Δημόσιο, τους »μιζαδόρους», τα »λαμόγια» πολιτικούς, την »εχθρική» νομοθεσία, την υψηλή φορολογία; Καλά θα κάνουν οι πολιτικοί της να σταματήσουν το »παραμύθι» ότι κάνουν επαφές γιά »επενδύσεις» στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψουν τις… τουριστικές τους περιηγήσεις (που πληρώνει ο εξαθλιωμένος -από τις πολιτικές τους- λαός).

Εθνικά υπερήφανη η στάση του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας κ. Νίκου Παππά στην Ουάσιγκτον,
που είπε στον υπουργό Οικονομικών ΗΠΑ κ. Τζακ Λιού: «Αν δεν πιέσετε το ΔΝΤ και αυτό επιμείνει σε προληπτικά μέτρα, σε μεταρρυθμίσεις και ειδικά να μειώσουμε το Δημόσιο, θα το κάνουμε »κούγκι», με μπροστάρη τον Π. Καμμένο». Ο Αμερικανός υπουργός, ταραγμένος από την πυγμή του ‘Ελληνα υπουργού, απάντησε σε άπταιστα ελληνικά: «Κύριε συνάδελφε, τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματά σας, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι». O κ. Παππάς, γύρισε στον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης, κ. Κρέτσο και ρώτησε »τι είπε ρε, αυτός;». Κι εκείνος του απάντησε: »Κάτι γιά οπίσθια, ξέρω κι εγώ;»

Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, έκανε την Ουάσιγκτον να παραμιλά:
»Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε αξιόπιστη οικονομική εταίρα. Η ελληνική οικονομία, όχι απλά επιτυγχάνει, αλλά υπερβαίνει τους στόχους»…
Αυτά είπε -σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση- στη συνάντηση που είχε στις 12 Μαίου ’16, στην Ουάσιγκτον, με τον υφυπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Στέφαν Σέλιγκ.
Οι της κυβέρνησης των ΗΠΑ »έχουν πάθει την πλάκα» τους και προσπαθούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της Ελλάδας να δηλώνουν επιτυχίες από 2010 ίσαμε σήμερα και η χώρα να είναι στον… πάτο με τα 3μιση »μνημόνια», ενώ ο λαός της υποφέρει.
Αν ειπώθηκαν άλλα και διαφορετικά στην συνάντηση, έχει σημασία; Σημασία έχει μόνο τι »κουτόχορτο» -που μοιράζει η κυβέρνηση μέσω ΜΜΕ- μπορεί ακόμα να φάει ο »σοφός λαός». Ποιός νοιάζεται αν η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο, δηλ. »υποδουλώθηκε» στους δανειστές;

Σημ.: Σε ότι αφορά τις »φήμες» ότι το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, επειδή Ευρωπαίοι θα του πληρώσουν όσα οφείλει η Ελλάδα (17 δισ.), αυτές οι »φήμες», είναι ΜΟΝΟ γιά ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

image

ΚΑΛΑΜΙ