Σχέσεις διαπλοκής του Τσίπρα φωτογραφίζει ο Αλέξης Μητρόπουλος

wpid-wp-1441007684004.jpeg

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται κι ενώ η σκληροτράχηλη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει μπει ακόμη στην αρένα, ο αριστερός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος από την βίλα του στη Φιλοθέη φωτογραφίζει σχέσεις διαπλοκής των Αλέξη Τσίπρα, Σπίρτζη και Νικολούδη με τον Μπόμπολα!

Ο Μητρόπουλος αφού κατήγγειλε on air την γλυκιά Ειρήνη Φασουλάκη, στην συνέχεια δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει αλλά επειδή η ζωή είναι γλυκιά όταν έχεις λεφτά άλλαξε γνώμη και κατήγγειλε συμπαιγνία Σπίρτζη-Τσίπρα-Μπόμπολα για να φαγωθεί από το υπόλοιπο Αττικής.

Ο Μητρόπουλος μάλιστα στρίμωξε ακόμη και τον Νικολούδη που τον θεωρεί άνθρωπο του Μπόμπολα επίσης, ο οποίος του απεκάλυψε ότι τον κατήγγειλε ο Σπίρτζης. Οι σύντροφοι έχουν γίνει κώλος μεταξύ τους αυτή τη φορά για χάρη ενός μεγαλοεπιχειρηματία που θέλει να έχει τους δικούς του ανθρώπους τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στα υπουργεία.

Με τον Σπίρτζη στα έργα ο Μπόμπολας θα μπορεί να κάνει απερίσπαστος τις δουλειές του-μπετά και μελάνια είναι η δουλειά μας…, όπως συνηθίζει να λέει.

Ο Νικολούδης από την άλλη που έχει δώσει ένα σκασμό συνεντεύξεις από τηγανίτα τίποτα. Οι μεγαλοφοροφυγάδες του κουνάνε το μαντήλι και κάνουν πλάκα με τις διωκτικές αρχές της πρώτης φοράς αριστερά, η οποία λεληλατεί τις συντάξεις των απομάχων της ζωής.

Ο Μητρόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι το δίδυμο Σπίρτζη-Μπόμπολα εξυφαίνει σε βάρος του σχέδιο εξόντωσης με την ανοχή και το σιγοντάρισμα του Τσίπρα!

Οπως διαπιστώνετε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμείλικτοι διώκτες των Ολιγαρχών (συνταξιούχων)…

http://kourdistoportocali.com/post/46506