Η Τρέμη με μύγα-κόσμημα

wpid-wp-1441906684922.jpeg

♦ Ολοι οι πολιτικοί του ντιμπέιτ νοσηλεύονται σε νοσοκομεία από τις σκληρές ερωτήσεις που τους έγιναν. Ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

♦ Από το πρωί ο Κωτσόβολος, το Πλαίσιο , η Ηλεκτρονική κ.λπ. έχουν πουλήσει 243.689 τηλεοράσεις που ρίχτηκαν από τα μπαλκόνια.

♦ Ολοι εύχονταν να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ, να πέσει μαύρο.

♦ Η λέξη «μνημόνιο» ήταν απαγορευμένη για τους ερωτώντες και τους αρχηγούς. Μία, δύο, τρεις φορές ακούστηκε δειλά και ζητήθηκε μάλιστα συγγνώμη.

♦ Λογικά η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να συνεδριάσει εκτάκτως και να βραβεύσει τους δημοσιογράφους του ντιμπέιτ.

♦ Εναλλακτικά θα έπρεπε να τους διαγράψει για τις αλλ” αντ” άλλων ερωτήσεις που έκαναν.

♦ Η ωραιότερη στιγμή του ντιμπέιτ ήταν όταν ο Μεϊμαράκης είπε στην Κοσιώνη ότι δεν άκουσε την ερώτηση αλλά θα απαντήσει! Θεούλης!

♦ Διαμαρτυρόταν όμως συνέχεια ότι οι όροι που είχαν μπει δεν του επέτρεπαν να εκφραστεί όπως θέλει και να τα κάνει πουτάνα όλα.

♦ Ηταν ο γνωστός Βαγγέλας, όμως όταν μας πληροφόρησε ότι έχει βγάλει Πάντειο, ξέρει αγγλικά, έχει διδακτορικά στα οικονομικά, διαμαρτυρήθηκε ο Βαρουφάκης.

♦ Μετά πρόσθεσε ότι δικηγορεί κιόλας, αλλά ξέχασε να πει ότι είναι αρχιτέκτονας και πολιτικός μηχανικός και ζήτησε να πάει αύριο ντούρου ντούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου να μιλήσει με τον Τσίπρα.

♦ Είδηση έβγαλε μόνο ο Λαφαζάνης, που αποκάλυψε ότι θα βγάλει δεύτερη διαφήμιση να κάνει ληστεία 22 δισ. ευρώ στο Νομισματοκοπείο. Θα πρέπει να βγάλει όμως και τρίτη διαφήμιση να συλλαμβάνει τον Στουρνάρα.

♦ Τον Γιομπαζολιά τον θυμάμαι από το Χέρφιλντ ακόμα. Παραλίγο στο ντιμπέιτ να κάνει ερώτηση και για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

♦ Ο Τσίπρας έχει τη συνήθεια να ζωγραφίζει στις συνεντεύξεις. Σε όλο το ντιμπέιτ ζωγράφιζε κότερα.

♦ Δημοσκόπηση μετά το ντιμπέιτ έβγαλε τους αναποφάσιστους με ποσοστό 99%.

♦ Στο επόμενο ντιμπέιτ το κανάλι «Ε» σκοπεύει να στείλει την Τατιάνα Στεφανίδου ή την Ελεωονόρα Μελέτη ή τη Λαμπίρη ή την Αννίτα Πάνια, τέλος πάντων.

♦ Η Χούκλη τρομοκρατεί μόνο τους πολίτες και όχι με τις ερωτήσεις της τους πολιτικούς.

♦ Ο Θεοδωράκης μπέρδεψε τη Ζαχαρέα με την Κοσιώνη. Δεν πειράζει, ίδιες είναι.

♦ Της τελευταίας στιγμής: Δεν γίνεται το ντιμπέιτ των Τσίπρα-Μεϊμαράκη μετά την παταγώδη αποτυχία του χτεσινού.

♦ Συμφώνησαν οι δύο αρχηγοί ότι χάνουν μόνο από τέτοιες αδιάφορες και βαρετές συζητήσεις. Οι δημοσκοπήσεις μετά το ντιμπέιτ δείχνουν ότι θα βγει πρωθυπουργός ή ο Λαφαζάνης ή ο Λεβέντης ή από το Παναθηναϊκό Κίνημα.

♦ Δυο λόγια για τον συντονιστή Χαρίτο. Πολύ αργός, πιο πολύ από την ταχύτητα του φωτός τη νύχτα. Συμφωνήσαμε όλοι ότι αν γίνει το επόμενο ντιμπέιτ, να το συντονίσει ή ο Κατσουράνης ή ο Τσιάρτας.

♦ Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τρέμη ύψωσε τη φωνή της και αγρίεψε μάλιστα μόνο όταν έγινε νύξη για τις πληρωμές των καναλιών. Πώς δεν έπεσε κάτω από την υστερία.

♦ Της είπε ο Τσίπρας ότι έχει τη μύγα και μυγιάζεται, γι” αυτό η Τρέμη θα βγει απόψε με κόσμημα-μύγα που θα μας βγάλει τα μάτια.

http://www.efsyn.gr/arthro/i-tremi-me-myga-kosmima-apopse