«Να εφαρμοστεί το 3ο μνημόνιο για να μην έχουμε 4ο»

wpid-wp-1441192131796.jpeg

Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, γιατί «εάν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο», σύμφωνα πάντα με δηλώσεις (ΣΚΑΪ) του Σταύρου Θεοδωράκη.

Υποστήριξε ακόμη πως έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ομάδα, όχι τεχνοκρατική, αλλά με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει τις αδικίες του μνημονίου και θα προτείνει διορθώσεις, που να μπορούν να δεχθούν και οι εταίροι.

«Οι μαγκιές, είτε του Μεϊμαράκη που λέει ότι δεν θα ψηφίζει τη φορολόγηση των αγροτών, είτε του Τσίπρα που λέει ότι τον εκβίασαν, είναι η επόμενη καταστροφική συζήτηση», είπε.

Επίσης, κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό για το ότι «πήγαμε στην Ευρώπη ως όμηροι και χωρίς κάποια πρόταση».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι χρειάζεται και άλλος παίκτης στο τραπέζι, ενώ σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη Ν.Δ., αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

Τέλος, χαρακτήρισε «τρελό» όποιον σκέπτεται νέες εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες».

http://www.efsyn.gr/arthro/na-efarmostei-3o-mnimonio-gia-na-mi-ehoyme-4o