ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τι Ζήτησε ο Πούτιν από τον Τσίπρα? Η Απάντηση που ενόχλησε τον Ρώσο Πρόεδρο!

wpid-wp-1443677952806.jpeg

…Με Ποια Αεροσκάφη η Ρωσία θα σβήσει από τον Χάρτη το Ισλαμικό Χαλιφάτο!
Άρχισαν οι αναμενόμενοι Ρωσικοί Βομβαρδισμοί στην Συρία, με την εναέρια δύναμη πυρός τον Ρώσων που συμμετέχουν, να κυμαίνεται στα 28 μαχητικά αεροσκάφη! Οι τυποι των μαχητικών συγκεκριμένα είναι ( Su-34 «Fullback» Su-30SM, Su-24 και Su-25 ) Επιπλέον, 34 μαχητικά ελικοπτερα, 20 Mi-17s και Mi-24/35s, έχουν αναπτυχθεί στη Συρία.

Ομως σύμφωνα με Απόρρητα Στοιχεία -που σκόπιμος διέρρευσαν απο το Ρωσικό Στρατιωτικό Επιτελείο, θεωρουν την αεροπορικη δύναμη στην Συρία ικανοποιητική,αλλα οχι αρκετή ωστε να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, ως προς την εξάλειψη του Ισλαμικου χαλιφάτου! Η Ρωσια και ο Προεδρος Β.Πουτιν, θέλουν να εχουν εξαλείψει τους Τζιχαντιστές μεχρι το Νοεμβριο-πριν αρχίσει ο βαρύς χειμώνας, και αναμένεται βαρύς, οχι μονο καιρικά, αλλα και στο θερμό ζητημα της Ανατολικής Ουκρανιας! (Αναμένεται Αναζωπύρωση τον Συγκρούσεων, με αντεπίθεση τον Ουκρανικών δυνάμεων στους Ρωσους Αυτονομιστές! )

Η Ρωσία σχεδιάζει να ρίξει στην Μάχη της Συρίας τα υπερ βομβαρδιστικά Tupolev Tu-22Μ και Tupolev Tu-95, που εχουν τεράστια δυναμη πυρός, και μπορουν να μεταφέρουν αρκετους τονους σε βόμβες- μονο ενα τετοιο αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει αρκετές βομβες ωστε κατεδαφίση μια ολοκληρη πολη! Ομως το Ρωσικό Στρατιωτικό Επιτελείο, δεν θελει αυτα τα υπερ βομβαρδιστικά να σταθμέυσουν στην αεροπορική βάση στην Λατάκειας στην Συρια, με το φόβο μια καταστροφή τους, μιας και το αεροδρόμιο της Λαττάκειας δεν διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές για την προστασία και στάθμευση αυτον τον αεροσκαφόν.

Η προτεινόμενη λυση για τα βομβαρδιστικα αυτα ( για να μπορέσουν να πληξου στοχους στην Συρια ) σύμφωνα με το Ρωσικό Στρατιωτικό Επιτελείο, ειναι η απευθειας πτηση απο τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Ρωσίας προς την Συρία,με εναεριο ενδιάμεσο ανεφοδιασμό, ομως για ενα τετοιο σκοπο,χρειάζεται μια ελέυθερη διέλευση τον αεροσκαφον αυτον, απο τον εναέριο χωρο της Βουλγαριας-Ελλαδας, Στρατηγικα ειναι καλυτερος-ευκολότερος σε απόσταση απο την λυση της διαδρομής μεσω Ιραν-Ιρακ!

Σε αυτο το σημειο εμπλέκεται και η παρέμβαση Β.Πουτιν με τηλεφώνημα στον Ελληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, (και καλα να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του) Σύμφωνα με το Αρθρο μου με τιτλο-Ο Τεταμένος Τηλεφωνικός Διάλογος Πουτιν-Τσιπρα. Ποια η Προειδοποίηση του Ρώσου Προέδρου! Ο Διαλογος δεν ηταν και απο τον πιο φιλικότερο που εχει διεξαχθεί,αναμεσα στους δυο ηγέτες! Ενδεικτικος ειναι ο διαλογος τον δυο ανδρων που ακολουθει: Ο Β.Πουτιν είπε ορθά κοφτά στον Τσιπρα : Αλέξη τι γίνεται με τα συμφωνηθέντα Ελλαδας-Ρωσιας όσον αφορά τον αγωγο φυσικου αεριου-που υπέγραψε ο σύντροφος Π.Λαφαζάνης (και εδώ ρίχνει και μπηχτή στον Τσιπρα) που εσύ τον εδιωξες! Ισχύ-η θα εχει την ιδια τυχη με την προηγούμενη συμφωνία( Κ.Καραμανλη…την κατήργησε ο Γ.Παπανδρεου οταν ανέβηκε στην Πρωθυπουργία 2009) Γνωρίζω οτι στο ταξίδι σου στις ΗΠΑ, θα εχεις διαβουλεύσεις με Αμερικανους Αξιωματουχους, που θα σου θέσουν και το ζήτημα αυτο, με αρκετες πιέσεις!

Α.Τσιπρας: κ Προεδρε, ειναι προς το συμφέρον αυτη η συμφωνία μεταξυ Ελλάδας Ρωσίας, να υλοποιηθεί , και θέλω να πιστέυω οτι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα,Αλλα, η Ελλαδα ανήκει σε μια συμμαχία (ΝΑΤΟ-ΕΕ) που ολα είναι πιθανά να γίνουν-αν μας ζητησουν μια πιθανή κατάργηση τον ελληνο-ρώσικων συμφωνηθέντων, η Ελλαδα θα πρεπει να συμμορφωθεί στην απόφαση αυτή,βάση τον κανόνων της συμμαχίας!

Β.Πουτιν: Αγαπητε Αλεξη, η Ρωσια οσον αφορα τους αγωγους φυσικου αεριου, εχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, και μπορει να παρακάμψει την Ελλάδα στην περιπτωση οπισθοχωρήσεις σας απο τα συμφωνηθέντα,δυστυχώς η Ελλαδα θα ειναι η μεγαλη χαμένη,με απώλεια αρκετών δις! Ομως,μια παρεμπόδιση,και κλείσιμο του Ελληνικου εναέριου χώρου στα πολεμικα αεροσκάφη της Ρωσιας,την ωρα που παμε να ξεμπερδέυουμε μια και καλη με του τζιχαντιστές στην Συρία,αυτο θα ειναι μια πρόκληση, που συνιστά μια οχι και τοσο φιλική στάση της Ελλαδας έναντι της Ρωσίας, με την Ρωσία να απαντά στην πρόκληση αυτη!? Αφήνοντας την κουβεντα αυτη με ενα με ενα ερωτηματικό!

Η Ρωσια εχει ερθει και σε αντίστοιχες επαφες για το θεμα αυτο με την Βουλγαρια, που ηταν η πρωτη χωρα που ανταποκρίθηκε θετικα στο αιτημα των ΗΠΑ,να κλείσουν τον εναεριο χωρο τους,στα Ρωσικα αεροσκάφη! Για το θεμα αυτο αναμένεται νεος γυρος διπλωματικών αντιπαραθέσεων….με την Ελληνικη απόφαση να ειναι καθοριστικης σημασιας στις Ελληνορωσικες σχέσεις!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

http://hellasforce.com/2015/10/01/