Καραμανλικό »αθάνατο» προτείνει ο Τσίπρας

wpid-wp-1452799049009.jpeg

Κι όμως η… συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καραμανλή συνεχίζεται. Διαφορετικά, πως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να προτείνει τον Σπύρο Καπράλο για τη θέση του Λάμπη Νικολάου στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή; Μήπως ο εν λόγω είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως και ανήκει σε κάποια κομματική συνιστώσα; Ρωτώ γιατί η κυβέρνηση δεν έχει δώσει και πολλά δείγματα αξιοκρατίας.

Η υπόθεση, όμως, δεν σηκώνει πλάκα. Ο Σπύρος Καπράλος είχε διοριστεί το 2004 από τον Κώστα Καραμανλή ως γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Έργων και αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών με 5ετή θητεία. Είναι πολιτογραφημένος ως Καραμανλικός και οσονούπω …Καραμανλοτσιπρικός.

Λέγεται ότι η κυβερνητική πρόταση να εισέλθει στο κλαμπ των αθανάτων αποτελεί απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος έχοντας λύσει, ως γνωστόν το ασφαλιστικό, τα ελλείμματα, τη φτώχεια κλπ. κλπ. είπε να ασχοληθεί και με τον… σύντροφο Καπράλο.

Στην επιστολή του υφυπουργού Στ. Κοντονή προς τη ΔΟΕ αναφέρεται καθαρά ότι ο ορισμός του στη θέση του Νικολάου αποτελεί επιθυμία του πρωθυπουργού. Λεπτομέρεια. Κανονικά, για το θέμα αυτό έπρεπε να συγκληθεί η ολομέλεια της ΕΟΕ, καθώς υπήρχαν άλλες τρεις υποψηφιότητες. Αλλά, είπαμε, ποιος έχασε την αξιοκρατία…

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/karamanliko-a8anato-protini-o-tsipras



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">