Τιμή και Δόξα στους Επαναστάτες με Μασέλες !‏

wpid-wp-1452339461132.jpeg

Ελληνα και Ελληνιδα! Εσυ σημερα ποσα Like εκανες στο Facebook?

Κοριτσια! Δεν πιστευω να μην διαβασατε  στα κουτσομπολιστικα σαιτ τι φόρεσε αποψε η Καινουργιου,
Με ποιον τα εφτιαξε η Δουκισσα, ασε χαλια τα Μαλλια της Ηλιακη σημερα!

Αγορια: Δεν πιστευω να μην διαβασατε  στα αθλητικα που αδίκησαν την Παναθα, Βρε φιλε τι Μεταγραφαρα ειναι αυτη που κανει ο Θρυλος, ολοι στο Αεροδρομιο να υποδεχτούμε τον Θεο! Για την ΑΕΚαρα δεν γραφεις τιποτα πουλημενε Αρθρογραφε, σε λεω δεν υπάρχει πιο αδικημενη ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ και την Σαλονικη! Αντε παμε για κανα Φραπε,να πανε τα φαρμακια κατω!

Περιμενοντας την 17 Ν

Ααααα!…..Ποσοι εχουμε πει που ειναι η 17 Ν, να φαει κανα Πολιτικο! Μα που ειναι ολοι αυτοι οι Τρομοκρατες που τους έτρεμαν ολοι οι Πολιτικοι!

Απαντηση: Τοποθετούν Γκαζακια, Εκσυγχρονιστηκαν! Και οι Αναρχικοι? Βρε Αρθρογραφε εισαι τελια μα τελια Ηλιθιος…….Τα Πεδια των Βουλευτών, Επιχειρηματιων και πασης φυσεως Γονοι Πλουσιων Οικογενειων, κανουν Μεταρρυθμισης στην Αναρχια, Αν δεν ριξεις Μολοτοφ στα ΜΑΤ, πως θες να γινεις ο μελλοντικος Δικηγορος-Πολιτικος κτλ!

Το ΣΔΟΕ Εκπαιδευεται!

Το μαθατε; Σπουδαια νεα, τερμα η Φοροδιαφυγή! Στείλαμε το ΣΔΟΕ στην Γερμανια για εκπαίδευση! Και τι εγινε γυρισαν? Γυρισαν σε δαιμονιωδη φορμα, δεν εχουν αφησει καστανα για καστανα, τωρα οι ελεγχοι επεκτείνονται στις Λαικες και στα Πανηγυρια! Γνωριζουμε σε ποιες πολεις της γερμανιας εκπαιδευτηκαν? Στις Καλυτερες, Αουσβιτς και Νταχαου! Αφου να φανταστεις μαζι με την κλίση που σου κοβουν, σουν δινουν και ενα σαπουνι δωρο!

Ο Νεος Αντιτρομοκρατικος Νομος Αντιμετωπισης Συνταξιουχων!

Αίρεται πλεον ο Αντιτρομοκρατικος νομος  που αφορα Κουκουλες-Μασκες-Σακιδια με Μολοτοφ και συμμετοχη Ανηλικων στις Διαδηλώσεις!

Συμφωνα με νεο ΦΕΚ, ο Αντιτρομοκρατικος νομος ειναι πιο δικαιος, και καταπολεμα με ακρίβεια την ριζα του Κακου που ειναι

Πρώτον: Η Αντιμετωπιση του Σκληρου και Αδιστακτου Συνταξιουχου στηις διαδηλωσεις!

Δεύτερον: Μεγαλη βαση και ειδική εκπαιδευση των ΜΑΤ στα ορια ηλικιας των Συνταξιουχων ,με την Ελληνικης Αστυνομιας να φωτογραφιζει  ως άκρως επικίνδυνους  τους 60ς-70ς- 80ς! Ιδιαιτερη αναφορα δινετε στον Οπλισμο των συνταξιουχων, με το Νο1 κινδυνο να αποτελει το Μπαστουνι και η Ομπρελα!

Δευτερος κινδυνος ειναι  τα καπελα τυπου Τραγιασκα, που αποκρυβουν τα χαρακτηριστικα του Συνταξιουχου, στην ιδια κατηγορια αλλοιωσης  των χαρακτηριστικων ειναι και τα Γυαλια τυπου Πατομπουκαλα!

Στην περιπτωση βιαιης σωματικης επαφης ΜΑΤ-Συνταξιουχων, συνισταται στο οργανα της ταξης να φορανε παντα την μασκα αεριων, στην περιπτωση εξαπολυσης χημικής Πορδης, ή πιο επιστημονικά κλανοπέρδουλο/κλανοπέρδιση (απ’ το ρήμα κλανοπερδίζω), ωστε ο Συνταξιουχος να αποφύγει την Σύλληψη!

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ!!!

Ερχεται η Επανασταση της Νεας Γενιας που Περιμεναμε!

Με το συνθημα ολοι στους δρομους, Ερχεται η Επανασταση, σηκώθηκαν οι νεοι απο τις καφετεριες και τα ipad, και ετρεξαν στα ηλεκτρονικα καταστηματα επικοινωνιας!

Μα τι κάνετε! Η επανασταση ειναι στους δρομους και στις Πλατειες! Ασε μας ρε φιλε…….τετοια φαση δεν παιζει, εμεις περιμενουμε την τεχνολογικη επανασταση των iphone-ipad!

Γι Αυτο Επανασταση στην Ελλαδα που ολοι μιλαμε και περιμενουμε θα γινει του i pad= Αει-ποτε!

Αρθρο  Σπυρος Πριφτης 

email: [email protected]

http://www.triklopodia.gr/