Ο Δραγασάκης σε ρόλο … λαγού.

wpid-wp-1455134274462.jpeg

Και να σκεφτείτε ότι αυτός ο καραγκιόζης είναι-ήταν κομουνιστής. Ο Παπαδοπουλος μπροστά τους είναι υπερ-ακροαριστερός.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και για κλείσιμο συνόρων», επεσήμανε ο δήθεν αντιπρόεδρος της δήθεν κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Πρέπει ως κοινωνία να προετοιμαστούμε για όλα.

Δεν θα σημαίνει έξοδο από τη Συνθήκη Σένγκεν, αλλά μιλούμε για μία κατάσταση που θα πρέπει να διαχειριστούμε την παρουσία 50 – 60.000 προσφύγων στη χώρα. (Τους μέτρησε ο παλιομαλάκας; Ξέχασε ένα μηδενικό)  Υπάρχει η ανάγκη ως κοινωνία να είμαστε θωρακισμένοι σε σενάρια που όσο ακραία και να είναι, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Και εάν κλείσουν τα σύνορα, οι άνθρωποι αυτοί θα βρουν εναλλακτικές διόδους.

Κατά τα άλλα ο δήθεν αντιπρόεδρος της «εποπτευόμενης» κυβέρνησης άφησε αιχμές για τη στάση των δανειστών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την πρώτη αξιολόγηση. «Έχουμε επίσης ένα σύστημα εποπτείας, στο οποίο υπάρχουν στιγμές ασάφειας, όπως τελευταία τα φαινόμενα δηλώσεων από το εξωτερικό που μας δημιουργούν ερωτηματικά» είπε και συνέχισε:

Θεωρούμε ότι έχουμε υλοποιήσει όσα έπρεπε και απομένουν λίγες και διαχειρίσιμες εκκρεμότητες. Οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων μας ζήτησαν να φύγουν για να μελετήσουν τα στοιχεία που τους δώσαμε και να επιστρέψουν σε δύο εβδομάδες.

Τέλος, σχετικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών σημείωσε:

Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία με τον οποιοδήποτε τρόπο, θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα παράλληλων δράσεων. Όσο μπορούμε ένα υλοποιούμε τις παράλληλες δράσεις εμείς θα είμαστε εδώ. Θέμα εκλογών δεν υπάρχει όσο υπηρετούμε την εντολή του λαού.

image

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/02/blog-post_60.html