Ο Λαζόπουλος μεγαλύτερος παραμύθης από τον Τσίπρα

wpid-wp-1455892981029.jpeg

Με το παραμύθι και τον θεατρικό, τον επιθεωρησιακό του λαϊκισμό ο Λάκης Λαζόπουλος, και μαγκιά του, έχει γίνει ο πρώτος του χωριού. Δεν έχει αντίπαλο. Κανένας άλλος δήθεν ηθοποιός, δήθεν σατιρικός θεατρίνος δεν κάνει την ίδια δουλειά. Την δήθεν κριτική στην εξουσία, τη γελοιοποίηση, το χλευασμό στους πολιτικούς.

Μονοπώλιο στο είδος του ο Λάμδα Λάμδα. Επειδή είναι δυνατός στο μπλα μπλα, επειδή πιάνει το σφυγμό του καιρού και, βέβαια, επειδή είναι τολμηρός. Είναι απάτη, όμως. Παραμύθης ο άνθρωπος. Να εξηγήσω.

Ο Λαζόπουλος είναι ίδιος με τον Τσίπρα. Παραμύθης ο ένας, παραμύθης και ο άλλος. Με μια διαφορά. Ουσιαστική διαφορά. Ο μεν πρόεδρος του Σύριζα είναι πρωθυπουργός, ο δε τσαντήρης κάνει πολιτική, χωρίς να είναι… πολιτικός.

Τον Τσίπρα υποστήριζε με χίλια ο Λαζόπουλος και τα έχωνε στους προηγούμενους. Το παραμύθι! Αν έπαιζε με ειλικρίνεια, με υπευθυνότητα όφειλε από σκηνής να λέει στον κοσμάκη αυτά που πίστευε. Ότι και ο Τσίπρας θα είναι μια από τα ίδια.

Πώς, όμως, να το έλεγε αυτό ο Λαζόπουλος όταν όπως ο δικός του, ο Τσίπρας, έτσι κι αυτός βγάζουν μεροκάματο με το μπαλαμούτι. Και σήμερα, χωρίς να αισθάνεται καμμία ευθύνη που έπαιζε Τσίπρα ο Λαζόπουλος συνεχίζει τη μαϊμού κριτική επιτιθέμενος στον… Τσίπρα. Γιατί δεν ξηγιέται σωστά ο πρωθυπουργός στους αγρότες, στο ασφαλιστικό.Τέτοια.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/o-lazopoulos-megaliteros-parami8is-apo-ton-tsipra